Istaknuto
19.07.2018.

Tri autorska projekta, jedna opera, jedan mjuzikl, praizvedba jednog suvremenog hrvatskog teksta i uprizorenje jednog klasičnog naslova - to su najbolje predstave u sezoni 2017./18. koje se izdvajaju po svojoj kvaliteti, originalnosti, izvrsnoj režiji i glumačkim ostvarenjima.

18.07.2018.

Prošle godine počeli smo praksu filmova i albuma starih deset godina, tako i ove nastavljamo s filmskim naslovima, ovaj put iz 2008. godine.

Glazba

Miles Kane želi ponovnu suradnju s ocem ”Moda” Paulom Wellerom

07.07.2013. Karlo Lončar
Foto: www.facebook.com/mileskanemusic

Foto: www.facebook.com/mileskanemusic

Nakon uspješne suradnje Wellera i Kane na novom albumu Milesa Kanea, koja je rezultirala nastankom pjesme You’re Gonna Get It, britanski glazbenik Kane, ponovno je iskazao interes za suradnju s Paulom Wellerom. Nekadašnji vođa kultne grupe The Jam, a sada uspješan solo izvođač, već je prije iskazivao svoj oduševljenje s radom mladoga Kanea, tako da je nova suradnja vrlo izgledna.

Novi album Kanea, ”Don’t Forget Who You Are”, izašao je prije mjesec dana, a sam pjevač već je prije izjavio kako je spreman nakon kratke turneje, započeti s radom na novim stvarima. Također, prijatelj Alexa Turnera, napomenuo je kako postoji realna mogućnost za obnovu suradnje s frontmenom Arctic Monkeysa, kako bi se stvorio novi album Last Shadow Puppetsa, koji bi naslijedio prvijenac ”The Age Of Understatment”, izadnog 2008. godine.

Radoholičar Kane, u zadnje je vrijeme vrlo aktivan na britanskoj sceni, pa je tako u suradnji s Professorom Greenom, izdao pjesmu Are You Getting Enough, a s Alexom Turnerom je napisao novu pjesmu Get Ready, koja bi se trebala pojaviti kao b-single na nekoj od budućih pjesama s Kaneovog novog albuma.

Kako zvuči suradnja Wellera i Kanea, možete provjeriti u povezici ispod teksta:

(Visited 54 times, 1 visits today)

Komentari