Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Glazba

Miles Kane želi ponovnu suradnju s ocem ”Moda” Paulom Wellerom

07.07.2013. Karlo LončarVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: www.facebook.com/mileskanemusic

Foto: www.facebook.com/mileskanemusic

Nakon uspješne suradnje Wellera i Kane na novom albumu Milesa Kanea, koja je rezultirala nastankom pjesme You’re Gonna Get It, britanski glazbenik Kane, ponovno je iskazao interes za suradnju s Paulom Wellerom. Nekadašnji vođa kultne grupe The Jam, a sada uspješan solo izvođač, već je prije iskazivao svoj oduševljenje s radom mladoga Kanea, tako da je nova suradnja vrlo izgledna.

Novi album Kanea, ”Don’t Forget Who You Are”, izašao je prije mjesec dana, a sam pjevač već je prije izjavio kako je spreman nakon kratke turneje, započeti s radom na novim stvarima. Također, prijatelj Alexa Turnera, napomenuo je kako postoji realna mogućnost za obnovu suradnje s frontmenom Arctic Monkeysa, kako bi se stvorio novi album Last Shadow Puppetsa, koji bi naslijedio prvijenac ”The Age Of Understatment”, izadnog 2008. godine.

Radoholičar Kane, u zadnje je vrijeme vrlo aktivan na britanskoj sceni, pa je tako u suradnji s Professorom Greenom, izdao pjesmu Are You Getting Enough, a s Alexom Turnerom je napisao novu pjesmu Get Ready, koja bi se trebala pojaviti kao b-single na nekoj od budućih pjesama s Kaneovog novog albuma.

Kako zvuči suradnja Wellera i Kanea, možete provjeriti u povezici ispod teksta:

(Visited 71 times, 1 visits today)

Komentari