Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Film

Mind MGMT: Ridley Scott za Fox režira novi film baziran na stripu

31.01.2013. Ivana BeloševićVrijeme čitanja: 2 minute
foto: darkhorse.com

foto: darkhorse.com

Twentieth Century Fox kupio je prava za Mind MGMT, film koji će na ekranu prikazati događaje istoimenog stripa autora Matta Kindta, izvještava hollywoodreporter.com.
Ono što najviše privlači pažnju je to što će ga režirati Ridley Scott. U poslu režisera će mu pomoći i članovi izdavačke kuće spomenutog stripa, Dark Horse Entertainmenta, Matt Richardson i Keith Goldberg.

U središtu radnje Minda MGMT je vladina agencija koja se sastoji od medija špijuna i najboljeg među njima, Henryja Limea. Nakon što Henry doživi neku vrstu sloma, on izgubi sposobnost nad svojim moćima. U gradu nastaju neredi i rulja se počne međusobno ubijati, a Henry pobjegne daleko od očiju javnosti. Nekoliko godina kasnije, pojavljuje se autorica Meru koja je sudjelovala u letu u kojem su, misteriozno, svi razvili amneziju. Spasio ju je upravo Lime. Ona započinje istragu o agenciji i na svoje iznenađenje, saznaje da je i sama s njom bila povezana.

Ryan Reynolds i Jeff Bridges kao strip junaci

Inače, Dark Horse Entertainment trenutno već radi na filmskoj adaptaciji R.I.P.D.-a, jednog od svojih stripova. Film izlazi 19. lipnja, a glumit će Ryan Reynolds i Jeff Bridges, poznat po filmovima The Big Lebowski, True Grit i Iron Man.

Što se tiče Ridleya Scotta, u petom mjesecu u američka kina dolazi Stoker, njegova horor/drama, s uvijek odličnom Nicole Kidman i Miom Wasikowkom. Također, nedavno je završio rad na filmu Out of Furnace, trilerom sa Cristianom Baleom i Zoe Saldanom u glavnim ulogama.

(Visited 50 times, 1 visits today)

Komentari