Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Glazba

Minimalistički dizajn za omot novog albuma Kanyea Westa

01.06.2013. Monika Savić
Foto: printscreen_www.kanyewest.com

Foto: printscreen_www.kanyewest.com

Tresla se brda, rodio se miš. Tako bi se otprilike moglo opisati najavljivanje omota albuma na kojem se trebao naći Kanye West razapet na križu. Omot novog albuma predstavio je DJ Semtex na svom blogu, a čini ga ništa drugo doli crvena traka na kojoj piše ime albuma ”Yeezus”. Westova izdavačka kuća Def Jam, potvrdila je da to uistinu je dizajn za novi album koji izlazi 18. lipnja. To će biti njegov 6. solo album, a na njemu je ostvareno mnoštvo suradnji s imenima poput Skrillexa, Daft Punka, Jamesa Blakea, Johna Legenda i ostalih.

Na pjevačevoj službenoj stranici nalazi se primjer albuma preko kojega, kada se pređe mišem, može se čuti dio pjesme za koju se vjeruje da je s albuma.

(Visited 38 times, 1 visits today)

Komentari