Istaknuto
14.06.2018.

Folklorni ansambl Ivan Goran Kovačić već 70 godina djeluje u okviru istoimenog studentskog kulturno umjetničkog društva kao jedan od najboljih i najslavnijih hrvatskih folklornih ansambala. Okruglu obljetnicu proslavili su odličnim koncertom u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu.

10.06.2018.

Uoči Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, a nekoliko dana nakon presude Zdravku Mamiću, pjesma "Nogomet" Pips, Chips & Videoclipsa ponovno postaje iznimno aktualan društveni komentar. Kako je Ripper 1998. u žar zbivanja smjestio u suštini antinogometnu pjesmu, to se ne susreće često.

Glazba

Minimalistički dizajn za omot novog albuma Kanyea Westa

01.06.2013. Monika Savić
Foto: printscreen_www.kanyewest.com

Foto: printscreen_www.kanyewest.com

Tresla se brda, rodio se miš. Tako bi se otprilike moglo opisati najavljivanje omota albuma na kojem se trebao naći Kanye West razapet na križu. Omot novog albuma predstavio je DJ Semtex na svom blogu, a čini ga ništa drugo doli crvena traka na kojoj piše ime albuma ”Yeezus”. Westova izdavačka kuća Def Jam, potvrdila je da to uistinu je dizajn za novi album koji izlazi 18. lipnja. To će biti njegov 6. solo album, a na njemu je ostvareno mnoštvo suradnji s imenima poput Skrillexa, Daft Punka, Jamesa Blakea, Johna Legenda i ostalih.

Na pjevačevoj službenoj stranici nalazi se primjer albuma preko kojega, kada se pređe mišem, može se čuti dio pjesme za koju se vjeruje da je s albuma.

(Visited 30 times, 1 visits today)

Komentari