Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Glazba

Minimalistički dizajn za omot novog albuma Kanyea Westa

01.06.2013. Monika SavićVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: printscreen_www.kanyewest.com

Foto: printscreen_www.kanyewest.com

Tresla se brda, rodio se miš. Tako bi se otprilike moglo opisati najavljivanje omota albuma na kojem se trebao naći Kanye West razapet na križu. Omot novog albuma predstavio je DJ Semtex na svom blogu, a čini ga ništa drugo doli crvena traka na kojoj piše ime albuma ”Yeezus”. Westova izdavačka kuća Def Jam, potvrdila je da to uistinu je dizajn za novi album koji izlazi 18. lipnja. To će biti njegov 6. solo album, a na njemu je ostvareno mnoštvo suradnji s imenima poput Skrillexa, Daft Punka, Jamesa Blakea, Johna Legenda i ostalih.

Na pjevačevoj službenoj stranici nalazi se primjer albuma preko kojega, kada se pređe mišem, može se čuti dio pjesme za koju se vjeruje da je s albuma.

(Visited 47 times, 1 visits today)

Komentari