Istaknuto
19.07.2018.

Tri autorska projekta, jedna opera, jedan mjuzikl, praizvedba jednog suvremenog hrvatskog teksta i uprizorenje jednog klasičnog naslova - to su najbolje predstave u sezoni 2017./18. koje se izdvajaju po svojoj kvaliteti, originalnosti, izvrsnoj režiji i glumačkim ostvarenjima.

18.07.2018.

Prošle godine počeli smo praksu filmova i albuma starih deset godina, tako i ove nastavljamo s filmskim naslovima, ovaj put iz 2008. godine.

Film

Minionsi u božićnom izdanju!

01.12.2014. Petra Čeč
Foto: www.facebook.com/minions

Foto: www.facebook.com/minions

Nakon što nas je nedavno sve mogao obradovati prvi trailer za animirani film u kojem su glavne zvijezde Minionsi koji su nam srca osvojili još u dva nastavka Despicable me sa svojim šefom Gruom, sada su nas mali žuti dočekali i u božićnom izdanju. U svim AMC kinima ovih je dana moguće vidjeti najslađe male pomoćnike u onome što rade najbolje: izvedbi poznatih pjesama na samo njima svojstven način (te naravno, na njihovom zabavnom, no u potpunosti nerazumljivom jeziku).

Ova nam božićna čestitka olakšava čekanje do srpnja 2015. godine kada će se film pojaviti u kinima. Skuhajte čaj, obucite vunene čarape i zapjevajte uz Minionse!

 

 

(Visited 214 times, 1 visits today)

Komentari