Istaknuto
13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

02.04.2018.

Možda bi "Govori glasnije!" mogao biti "mega angažirani hrvatski politički teatar", ali Bobo Jelčić svjestan je stvarne moći kazališta pa zato sve pretvara u dobru satiru i radije se bavi svakodnevicom maloga čovjeka i njegovim malim-velikim problemima.

Film

Minionsi u božićnom izdanju!

01.12.2014. Petra Čeč
Foto: www.facebook.com/minions

Foto: www.facebook.com/minions

Nakon što nas je nedavno sve mogao obradovati prvi trailer za animirani film u kojem su glavne zvijezde Minionsi koji su nam srca osvojili još u dva nastavka Despicable me sa svojim šefom Gruom, sada su nas mali žuti dočekali i u božićnom izdanju. U svim AMC kinima ovih je dana moguće vidjeti najslađe male pomoćnike u onome što rade najbolje: izvedbi poznatih pjesama na samo njima svojstven način (te naravno, na njihovom zabavnom, no u potpunosti nerazumljivom jeziku).

Ova nam božićna čestitka olakšava čekanje do srpnja 2015. godine kada će se film pojaviti u kinima. Skuhajte čaj, obucite vunene čarape i zapjevajte uz Minionse!

 

 

(Visited 208 times, 1 visits today)

Komentari