Istaknuto
09.01.2018.

"Fantom u operi" Andrewa Lloyda Webbera na Broadwayu je premijerno zaigrao 9. siječnja 1988. godine. Riječ je o najdugovječnijem brodvejskom mjuziklu koji oduševljava u svakom aspektu. Ovaj kazališni spektakl odražava i razlike između američkog i europskog pristupa kulturnim sadržajima.

06.01.2018.

Animirani filmovi nisu samo za djecu, a u ovoj filmolisti donosimo izbor filmova koji zadivljuju svojom pričom, animacijom i originalnošću.

Film

Minionsi u božićnom izdanju!

01.12.2014. Petra Čeč
Foto: www.facebook.com/minions

Foto: www.facebook.com/minions

Nakon što nas je nedavno sve mogao obradovati prvi trailer za animirani film u kojem su glavne zvijezde Minionsi koji su nam srca osvojili još u dva nastavka Despicable me sa svojim šefom Gruom, sada su nas mali žuti dočekali i u božićnom izdanju. U svim AMC kinima ovih je dana moguće vidjeti najslađe male pomoćnike u onome što rade najbolje: izvedbi poznatih pjesama na samo njima svojstven način (te naravno, na njihovom zabavnom, no u potpunosti nerazumljivom jeziku).

Ova nam božićna čestitka olakšava čekanje do srpnja 2015. godine kada će se film pojaviti u kinima. Skuhajte čaj, obucite vunene čarape i zapjevajte uz Minionse!

 

 

(Visited 208 times, 1 visits today)

Komentari