Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Film

Minionsi u božićnom izdanju!

01.12.2014. Petra ČečVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: www.facebook.com/minions

Foto: www.facebook.com/minions

Nakon što nas je nedavno sve mogao obradovati prvi trailer za animirani film u kojem su glavne zvijezde Minionsi koji su nam srca osvojili još u dva nastavka Despicable me sa svojim šefom Gruom, sada su nas mali žuti dočekali i u božićnom izdanju. U svim AMC kinima ovih je dana moguće vidjeti najslađe male pomoćnike u onome što rade najbolje: izvedbi poznatih pjesama na samo njima svojstven način (te naravno, na njihovom zabavnom, no u potpunosti nerazumljivom jeziku).

Ova nam božićna čestitka olakšava čekanje do srpnja 2015. godine kada će se film pojaviti u kinima. Skuhajte čaj, obucite vunene čarape i zapjevajte uz Minionse!

 

 

(Visited 242 times, 2 visits today)

Komentari