Istaknuto
22.04.2018.

Iza imena Tyger Lamb stoji zagrebačka četvorka čiji je prvijenac "Born Into This" na putu. Album još nije vani, no mnoga vrata već su im otvorena. Upoznajte se s njima dok su još polu-anonimni i nepoznati, prije koncerta 3. svibnja u Vintage Industrial Baru.

13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

Glazba

Ministar Linić komentirao PDV na ulaznice za koncerte

17.04.2013. Monika Savić
Foto: Facebook.com

Foto: Facebook.com

Vlada će  razmotriti prijedloge te odlučiti hoće li za neki od njih biti odobreno smanjenje PDV-a. Kada je riječ o PDV-u na ulaznice za koncerte, za koje se traži smanjenje na 5 posto, ministar kaže kako se umjetnici  nisu organizirali poput primjerice filmske industrije, koja je koristila Svjetsku trgovinsku organizaciju za ujednačavanje stope u cijelome svijetu.

”Osobno smatram da je pet posto zaštitna stopa i ne bi trebalo biti predmet da koncerti i ostalo se uvrsti u tih pet”, izjavio je ministar Linić za Dnevnik.hr.

(Visited 32 times, 1 visits today)

Komentari