Istaknuto
13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

02.04.2018.

Možda bi "Govori glasnije!" mogao biti "mega angažirani hrvatski politički teatar", ali Bobo Jelčić svjestan je stvarne moći kazališta pa zato sve pretvara u dobru satiru i radije se bavi svakodnevicom maloga čovjeka i njegovim malim-velikim problemima.

Glazba

Missing: Osnovana nova metal supergrupa

09.03.2015. Luka Sinković
facebook.com/abigailwilliamsofficial

facebook.com/abigailwilliamsofficial

Ove je godine jedan od važnijih recentnih američkih sludge metal bendova, Lord Mantis izmjenio dobar dio svoje postave, izbacujući tako Kena Sorcerona i Charlieja Fella, koji su uz pomoć kolege Jeffa Williamsa, s kojim surađuju u matičnom bendu Abigail Williams, pokrenuli novi bend Missing.

Nikakvi detalji oko glazbe benda nisu poznati, no možemo zaključiti da se radi o svojevrsnoj metal supergrupi, jer navedena gospoda potpomognuti su Jefom Whiteheadom, mozgom jednog od najboljih američkih black metal bendova, Leviathana. Također, pridružen im je i Sanford Parker dugogodišnji vokal benda Minsk, a trenutni klavijaturist benda Corrections House, koji je trebao prošle godine nastupiti u Zagrebu kao predgrupa velikom Neurosisu. Zadnji član benda je Fade Keiner (Batillus, Statiqbloom, Theologian).

S ovakvom postavom, Missing bi zajedno s izdanjem koje će svjetlo dana ugledati ove jeseni, trebao postati jedan od najiščekivanijih aktova ekstremnih metal pravaca ove godine. Novosti o bendu možete pratiti na njihovom facebook profilu.

(Visited 35 times, 1 visits today)

Komentari