Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Glazba

Missing: Osnovana nova metal supergrupa

09.03.2015. Luka SinkovićVrijeme čitanja: 1 minuta
facebook.com/abigailwilliamsofficial

facebook.com/abigailwilliamsofficial

Ove je godine jedan od važnijih recentnih američkih sludge metal bendova, Lord Mantis izmjenio dobar dio svoje postave, izbacujući tako Kena Sorcerona i Charlieja Fella, koji su uz pomoć kolege Jeffa Williamsa, s kojim surađuju u matičnom bendu Abigail Williams, pokrenuli novi bend Missing.

Nikakvi detalji oko glazbe benda nisu poznati, no možemo zaključiti da se radi o svojevrsnoj metal supergrupi, jer navedena gospoda potpomognuti su Jefom Whiteheadom, mozgom jednog od najboljih američkih black metal bendova, Leviathana. Također, pridružen im je i Sanford Parker dugogodišnji vokal benda Minsk, a trenutni klavijaturist benda Corrections House, koji je trebao prošle godine nastupiti u Zagrebu kao predgrupa velikom Neurosisu. Zadnji član benda je Fade Keiner (Batillus, Statiqbloom, Theologian).

S ovakvom postavom, Missing bi zajedno s izdanjem koje će svjetlo dana ugledati ove jeseni, trebao postati jedan od najiščekivanijih aktova ekstremnih metal pravaca ove godine. Novosti o bendu možete pratiti na njihovom facebook profilu.

(Visited 53 times, 1 visits today)

Komentari