Istaknuto
19.07.2018.

Tri autorska projekta, jedna opera, jedan mjuzikl, praizvedba jednog suvremenog hrvatskog teksta i uprizorenje jednog klasičnog naslova - to su najbolje predstave u sezoni 2017./18. koje se izdvajaju po svojoj kvaliteti, originalnosti, izvrsnoj režiji i glumačkim ostvarenjima.

18.07.2018.

Prošle godine počeli smo praksu filmova i albuma starih deset godina, tako i ove nastavljamo s filmskim naslovima, ovaj put iz 2008. godine.

Glazba

Missing: Osnovana nova metal supergrupa

09.03.2015. Luka Sinković
facebook.com/abigailwilliamsofficial

facebook.com/abigailwilliamsofficial

Ove je godine jedan od važnijih recentnih američkih sludge metal bendova, Lord Mantis izmjenio dobar dio svoje postave, izbacujući tako Kena Sorcerona i Charlieja Fella, koji su uz pomoć kolege Jeffa Williamsa, s kojim surađuju u matičnom bendu Abigail Williams, pokrenuli novi bend Missing.

Nikakvi detalji oko glazbe benda nisu poznati, no možemo zaključiti da se radi o svojevrsnoj metal supergrupi, jer navedena gospoda potpomognuti su Jefom Whiteheadom, mozgom jednog od najboljih američkih black metal bendova, Leviathana. Također, pridružen im je i Sanford Parker dugogodišnji vokal benda Minsk, a trenutni klavijaturist benda Corrections House, koji je trebao prošle godine nastupiti u Zagrebu kao predgrupa velikom Neurosisu. Zadnji član benda je Fade Keiner (Batillus, Statiqbloom, Theologian).

S ovakvom postavom, Missing bi zajedno s izdanjem koje će svjetlo dana ugledati ove jeseni, trebao postati jedan od najiščekivanijih aktova ekstremnih metal pravaca ove godine. Novosti o bendu možete pratiti na njihovom facebook profilu.

(Visited 42 times, 1 visits today)

Komentari