Istaknuto
15.10.2018.

Dobre knjige uvijek su u modi. Svakog tjedna ćemo vam odabrati po tri nove knjige koje možete pronaći na policama domaćih knjižara, a uz malo sreće, neke od njih mogu biti vaše.

14.10.2018.

Priča o dvoje ljudi - kroz desetljeća - bez obzira na uspjeh ranijih izdanja, ostaje klasik koji uvijek može (p)ostati suvremen.

Glazba

Missing: Osnovana nova metal supergrupa

09.03.2015. Luka Sinković
facebook.com/abigailwilliamsofficial

facebook.com/abigailwilliamsofficial

Ove je godine jedan od važnijih recentnih američkih sludge metal bendova, Lord Mantis izmjenio dobar dio svoje postave, izbacujući tako Kena Sorcerona i Charlieja Fella, koji su uz pomoć kolege Jeffa Williamsa, s kojim surađuju u matičnom bendu Abigail Williams, pokrenuli novi bend Missing.

Nikakvi detalji oko glazbe benda nisu poznati, no možemo zaključiti da se radi o svojevrsnoj metal supergrupi, jer navedena gospoda potpomognuti su Jefom Whiteheadom, mozgom jednog od najboljih američkih black metal bendova, Leviathana. Također, pridružen im je i Sanford Parker dugogodišnji vokal benda Minsk, a trenutni klavijaturist benda Corrections House, koji je trebao prošle godine nastupiti u Zagrebu kao predgrupa velikom Neurosisu. Zadnji član benda je Fade Keiner (Batillus, Statiqbloom, Theologian).

S ovakvom postavom, Missing bi zajedno s izdanjem koje će svjetlo dana ugledati ove jeseni, trebao postati jedan od najiščekivanijih aktova ekstremnih metal pravaca ove godine. Novosti o bendu možete pratiti na njihovom facebook profilu.

(Visited 45 times, 1 visits today)

Komentari