Istaknuto
22.04.2018.

Iza imena Tyger Lamb stoji zagrebačka četvorka čiji je prvijenac "Born Into This" na putu. Album još nije vani, no mnoga vrata već su im otvorena. Upoznajte se s njima dok su još polu-anonimni i nepoznati, prije koncerta 3. svibnja u Vintage Industrial Baru.

13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

Glazba

Mitch Winehouse smatra da Beyonce i Andre 3000 nisu dobro obradili ”Back to Black”

29.04.2013. Karla Mršan
Foto: Facebook.com/AmyWinehouse

Foto: Facebook.com/AmyWinehouse

Mitch Winehouse, otac pokojne pjevačice Amy Winehouse, nije zadovoljan obradom pjesme ”Back to Black” koja je premijerno puštena 27. travnja tijekom radijske emisije Marka Ronsona. Amyinu pjesmu s istoimenog albuma ”Back to Black” su obradili Beyonce i Andre 3000 iz Outkasta, a upravo ovaj posljednji izaziva nezadovoljstvo kod Mitcha. Naime, Mitch je na Twitteru objavio kako je Andreov dio ”grozan” i kako je trebao prepustiti sve Beyonce. Ova pjesma je snimljena za službeni soundtrack album filma ”The Great Gatsby”, a osim Beyonce na njemu će se još naći i Lana Del Rey, Florence + The Machine, Jack White i mnogi drugi. Album izlazi 6. svibnja, a ovdje možete usput i poslušati dio pjesme ”Back to Black” Beyonce i Andrea 3000 i sami ocijeniti je li Andre stvarno tako grozan.

The Great Gatsby Soundtrack:
”$100 Bill” – Jay-Z
”Back To Black” – Beyonce + Andre 3000
”Bang Bang” – will.i.am
”A Little Party Never Killed Nobody (All We Got)” – Fergie + Q Tip + GoonRock
”Young And Beautiful” – Lana Del Rey
”Love Is The Drug” – Bryan Ferry with The Bryan Ferry Orchestra
”Over The Love” – Florence + The Machine
”Where The Wind Blows” – Coco O. of Quadron
”Crazy In Love” – Emeli Sande and The Bryan Ferry Orchestra
”Together” – The xx
”Heart’s A Mess” – Gotye
”Love Is Blindness” – Jack White
”Into The Past” – Nero
”Kill And Run” – Sia

(Visited 26 times, 1 visits today)

Komentari