Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Vizart

Močvarni Laboratorij predstavlja Klasičnu u Močvari

13.12.2016. Magdalena RikanovićFoto: Press
Vrijeme čitanja: 1 minuta

Naziv Močvarni laboratorij donosi kolaboraciju kluba Močvare, Klasične gimnazije i Škole primjenjene umjetnosti i dizajna u Zagrebu. Laboratorij predstavlja niz izvanškolskih aktivnosti u pripravnosti sudionika nezavisne umjetničke scene. Njegovo otvorenje je u srijedu u 19 sati, a prvi dio suradnje donosi izložbu fotografija povodom obilježavanja 410. godišnjice Klasične gimnazije. Autorica fotografija je Sara Milić, dok instalaciju svjetla organiziraju Ana Fazinić i Jana Filipčić.

U prostoru kluba Močvara bit će izložene fotografije koje prezentiraju kostime iz predstave Nešto kao Ilijada Dramske skupine Klasične gimnazije, izvedene u lipnju 2016. godine u Gradskom kazalištu Gavella. Učenici koji su ujedno članovi Dramske skupine Klasične gimnazije, poziraju u kostimima iz predstave u zamračenoj dvorani škole koja postaje privremeni studio za fotografiranje. U igri chiaroscuro naglašava se površina i boja tkanina.

Učenici koji su radili na izradi kostima su: Dora Cvetko, Ana Dumančić, Ana Fazinić, Klara Filakovity, Jana Filipčić, Jana Gašparić, Debora Kragić, Lora Medić, Sara Milić, Marin Mimica, Ivana Soldo, Hana Šimunić i Iva Zlopaša.

Na otvorenju izložbe nastupa bend KGB, a ulaz je besplatan za sve posjetitelje.

(Visited 75 times, 1 visits today)

Komentari