Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Vizart

Moderni Momci s Madisona

10.04.2013. Sunčana Bošnjak BrkićVrijeme čitanja: 2 minute
foto: facebook.com/Mad Men

foto: facebook.com/Mad Men

Kreativna ekipa Shutterstocka pozabavila se serijom Mad Men (Momci s Madisona). Ova poznata serija, čija je radnja smještena u šezdesetim godinama prošloga stoljeća, vraća se na male ekrane u svojoj šestoj, pretposljednjoj sezoni. Serija je višestruko nagrađivana Emmyima i Zlatnim globusima, a primila je brojne pohvale kritike za povjesnu korektnost, vizualni stil, dizajn kostima, glumu, pisanje, režiju… Ono s čime su se kreativci Shutterstocka poigrali u seriji fotografija “Mod men”, su zaštitni znakovi likova serije, i kako bi se oni promijenili kada bi radnja serije bila smještena u 2013. godini.

Don Draper
Kreativni direktor i partner reklamne agencije Sterling Cooper je glavni lik serije. Mnogo pije, još više puši, a ima sumnjivu prošlost. U šezdesetima je radio sa papirima, a s današnjom tehnologijom bi mnogo lakše izrađivao svoje prezentacije.

Foto: facebook.com/Shutterstock

Foto: facebook.com/Shutterstock

Betty Francis
Bivša žena Dona Drapera i majka njegove troje djece. Nakon sedam godina braka, shvatila je koliko ju Don vara. Ponovno se udala, i to za Henrya Francisa.  Često je u lošim odnosima s djecom. Kroz sve te stresne situacije ona ima cigaretu u ustima. Danas bi se vjerojatno rađe rješavala stresa uz yogu (no bi li se doista odrekla pušenja?).

Foto: facebook.com/Shutterstock

Foto: facebook.com/Shutterstock

Peggy Olson
Od Donove tajnice do vlastitog ureda, ona je pravi radoholičar, a u poslu ju nije zaustavila ni trudnoća. Kako bi tek radila da ima računalo!

Foto: facebook.com/Shutterstock

Foto: facebook.com/Shutterstock

Roger Sterling
Partner kompanije, mentor Donu Draperu bio je ozloglašeni ženskar dok mu infarkt nije promijenio svjetonazor. Unatoč infarktu nije se odrekao navike da zaviri u čašicu. Za razliku od 60-ih, danas nije baš primjereno piti na poslu, pa bi možda Roger pio neki voćni smoothie (u koji bi vrlo vjerojatno ubacio kapljicu-dvije).

Foto: facebook.com/Shutterstock

Foto: facebook.com/Shutterstock

(Visited 101 times, 1 visits today)

Komentari