Istaknuto
15.10.2018.

Dobre knjige uvijek su u modi. Svakog tjedna ćemo vam odabrati po tri nove knjige koje možete pronaći na policama domaćih knjižara, a uz malo sreće, neke od njih mogu biti vaše.

14.10.2018.

Priča o dvoje ljudi - kroz desetljeća - bez obzira na uspjeh ranijih izdanja, ostaje klasik koji uvijek može (p)ostati suvremen.

Glazba

Modest Mouse najavili album koji će izaći ubrzo nakon ‘Strangers to Ourselves’

11.03.2015. Nikolina Lončar
Foto: facebook.com/ModestMouse

Foto: facebook.com/ModestMouse

Prošao je dugačak osmogodišnji period od posljednjeg studijskog uratka benda Modest Mouse, izdanja “We Were Dead Before the Ship Even Sank” iz 2007. godine. S obzirom na to, nestrpljivi fanovi su se imali čemu veseliti kada su krajem prošle godine konačno proširili vijest da u 2015. objavljuju novi album “Strangers To Ourselves”, a od čijeg nas službenog izlaska dijeli još šest dana.

Ipak, čini se da su nam spremili još dobrih vijesti. U osam godina stanke su očito nakupili dovoljno materijala da snime čak dva albuma, a sljedeći bi, kako se čini, mogao izaći ubrzo nakon ovog dugoočekivanog izdanja. Frontman Isaac Brock je u razgovoru za portal hmv.com  izjavio kako je već prilikom kreiranja ovog diskografskog uratka imao u planu da izađe kao dvostruka ploča, odnosno, da uz njega objavi i njegovog ‘albuma partnera’. Sam datum izlaska još nije poznat, ali je u ovom razgovoru otkrio i da će biti objavljen čim se riješe sva legalna pitanja vezana uz njegovo izdavanje, dok bi on preferirao da to bude što prije.

U svakom slučaju, imamo se čemu radovati. Dok iščekujemo povratnički album koji izlazi 17. ožujka, novi se već sprema, a pet pjesama je već službeno vani. Pa tako i pjesma Coyotes, koja je izašla sredinom siječnja uz prigodan videospot kojeg možete pogledati na priloženom linku.

(Visited 78 times, 1 visits today)

Komentari