Istaknuto
22.04.2018.

Iza imena Tyger Lamb stoji zagrebačka četvorka čiji je prvijenac "Born Into This" na putu. Album još nije vani, no mnoga vrata već su im otvorena. Upoznajte se s njima dok su još polu-anonimni i nepoznati, prije koncerta 3. svibnja u Vintage Industrial Baru.

13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

Vizart

„Molim te, nemoj stavljati špagete između nožnih prstiju“ – reče mama

31.12.2014. Petra Plivelić
Foto:  tumblr.com/ spaghetti-toes

Foto: tumblr.com/ spaghetti-toes

Djeca imaju najbujniju maštu – to je činjenica. Što su manja, to su neiskvarenija i iskrenija. Njihove ozbiljne izjave, pitanja i zaključci nama su nepresušan izvor smijeha i zabave. Jedan tata dosjetio se simpatičnog rješenja kojim će neke izjave zauvijek ostati zabilježene.

Martin Bruckner odlučio je izjave svoje trogodišnje kćeri Harper Grace pretvoriti u šaljive ilustracije. Isprva je cijeli projekt bio poklon za mamu povodom Majčinog dana, no pretvorio se u popularni Tumblr blog pod nazivom Spaghetti Toes.

Foto:  tumblr.com/ spaghetti-toes

Foto: tumblr.com/ spaghetti-toes

Inspiracija za ilustracije nije samo Brucknerova kći, već i izjave nekih drugih mališana čiji mu se roditelji javljaju zahvaljujući blogu. Nađe se tu i poneka njegova i suprugina izjava, a većina ih je upućena malenoj Harper Grace. Tako je, primjerice, i nastao sam naziv bloga – Spaghetti Toes. Naime, Brucknerova supruga je za stolom u vrijeme večere rekla njihovoj kćeri: „Please don’t put spaghetti between your toes“, tj. „Molim te, nemoj stavljati špagete između nožnih prstiju“.

Neke od briljantnih izjava pogledajte u našoj galeriji, a ostale možete pronaći na Facebook profilu i Tumblr blogu pod nazivima Spaghetti Toes.

(Visited 106 times, 1 visits today)

Komentari