Istaknuto
19.07.2018.

Tri autorska projekta, jedna opera, jedan mjuzikl, praizvedba jednog suvremenog hrvatskog teksta i uprizorenje jednog klasičnog naslova - to su najbolje predstave u sezoni 2017./18. koje se izdvajaju po svojoj kvaliteti, originalnosti, izvrsnoj režiji i glumačkim ostvarenjima.

18.07.2018.

Prošle godine počeli smo praksu filmova i albuma starih deset godina, tako i ove nastavljamo s filmskim naslovima, ovaj put iz 2008. godine.

Film

Mom ilitiga Dvije i pol žene?

29.01.2013. Nikola Šimić
screencrush.com

screencrush.com

Autor hit TV komedija kao što su Teorija velikog praska, Dva i pol muškarca, Dharma & GregMike & Molly, Chuck Lorre priprema novu seriju jednostavnog imena Mom koja bi ako ju CBS odobri na male ekrane u SAD-u trebala stići u jesen. Činjenica da je autor serije Lorre koji na CBS-ovom rasporedu već ima tri gore spomenute serije (od kojih je Teorija najgledanija američka komedija uopće), dovoljan je razlog da pretpostavimo da će i Mom gotovo zasigurno pronaći svoj put do publike.

Ako je itko sumnjao u dolazak te serije na televiziju, sve sumnje su dosada sigurno nestale kada je nedavno najavljeno kako će naslovnu ulogu igrati simpatična zvijezda Mrak filmova i komedija poput The House Bunny i prošlogodišnjeg Diktatora, Anna Faris. A saznanje da će ulogu njene majke igrati višestruka dobitnica Emmyja i glavna glumica kultne serije Zapadno krilo Allison Janney zacementirala je seriji status favorita u nadolazećoj sezoni pilota.

Serija bi trebala pratiti nedavno “trijeznu” samohranu majku (nadajmo se kćeri tako da možemo još koji put spomenuti Dvije i pol žene) koja pokušava vratiti svoj život u red u vinskom središtu Amerike – dolini Napi. S obzirom na uspjeh dosadašnjih Lorreovih serija ne samo u SAD-u, već i u Hrvatskoj, nitko se neće iznenaditi ako ovo nije posljednji put da pričamo o Mom.

 
(Visited 59 times, 1 visits today)

Komentari