Istaknuto
20.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi odaberite svog favorita.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Glazba

Mono po treći put u KSET-u

17.01.2013. Luka SinkovićVrijeme čitanja: 1 minuta

Foto: Facebook

Kakav post-rock se svira u Japanu, imat ćemo prilike čuti 12. veljače u zagrebačkom KSET-u. Mono će na taj dan održati svoj četvrti koncert u Zagrebu. Valja napomenuti da će bend predstavljati materijal s prošlogodišnjeg albuma „For my parents“. Koncert se održava u sklopu festivala Žedno Uho, a zanimljivo je da će se koncert održati u KSET-u umjesto u NKC-u Park. Nisam siguran je li to neki novi plan oživljavanja legendarnog kluba ili je posrijedi želja benda da svira u klubu u kojem su svirali zadnjih dva puta.

Kako bilo da bilo, kupujte ulaznice što prije jer će na dan koncerta njihova cijena biti 100 kuna. Ovako imate priliku uštedjeti 20 kuna i pametnije ih potrošiti. Ulaznice su u prodaji u Dirty Old Shopu i knjižari Rockmark.

Ne zaboravite da prilikom ulaska u KSET morate imati njihovu zelenu iskaznicu (5 kn). Izgleda da ćete ju moći češće koristiti jer 1.2. dolazi Karma To Burn, a 27.2. legendarni Pro-Pain.

(Visited 70 times, 1 visits today)

Komentari