Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Glazba

Mono po treći put u KSET-u

17.01.2013. Luka Sinković

Foto: Facebook

Kakav post-rock se svira u Japanu, imat ćemo prilike čuti 12. veljače u zagrebačkom KSET-u. Mono će na taj dan održati svoj četvrti koncert u Zagrebu. Valja napomenuti da će bend predstavljati materijal s prošlogodišnjeg albuma „For my parents“. Koncert se održava u sklopu festivala Žedno Uho, a zanimljivo je da će se koncert održati u KSET-u umjesto u NKC-u Park. Nisam siguran je li to neki novi plan oživljavanja legendarnog kluba ili je posrijedi želja benda da svira u klubu u kojem su svirali zadnjih dva puta.

Kako bilo da bilo, kupujte ulaznice što prije jer će na dan koncerta njihova cijena biti 100 kuna. Ovako imate priliku uštedjeti 20 kuna i pametnije ih potrošiti. Ulaznice su u prodaji u Dirty Old Shopu i knjižari Rockmark.

Ne zaboravite da prilikom ulaska u KSET morate imati njihovu zelenu iskaznicu (5 kn). Izgleda da ćete ju moći češće koristiti jer 1.2. dolazi Karma To Burn, a 27.2. legendarni Pro-Pain.

(Visited 57 times, 1 visits today)

Komentari