Istaknuto
23.03.2018.

Zagrebački graveyard pop dvojac danas promovira svoj drugi album "Lonely Boys" u Tvornici. Na koncertu ćete čuti sve što vam oni žele poručiti, a za sve ostalo što vas zanima, zavirite u intervju s Anjom Papa.

15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

Glazba

Morcheeba u prosincu ponovno u Tvornici kulture!

08.09.2014. Ziher.hr
Foto: Marta Lucić

Foto: Marta Lucić

Skoro godinu dana od posljednjeg nastupa pred hrvatskim fanovima, britanski pop trio Morcheeba, predvođen božanstvenom Skye Edwards, ponovno nam dolazi s novom pričom – turneja “Greatest Hits – Plugged & Unplugged“.

Morcheeba će nastupiti 11. prosinca na istom mjestu kao i posljednji put, Tvornica kulture, a set-lista će ovaj put sadržavati sve najvažnije momente iz gotovo dva desetljeća duge karijere – od Trigger Hippie, Part of the Process, Rome Wasn’t Built In A Day do Be Yourself, Otherwise i drugih pjesama.

Na sceni su se pojavili sredinom ’90-‘ih u vrijeme velikog proboja trip hopa na svjetsku glazbenu scenu. Već prvim albumom “Who Can You Trust” te singlom Trigger Hippie osvojili su medije i publiku, a dodatno su svoj status učvrstili drugim albumom “Big Calm” te singlom Rome Wasn’t Built In A Day s trećeg albuma. Neko vrijeme je Skye i izbivala iz benda, ali vratile se prije nekoliko godina, nakon čega su ona i braća Godfrey snimili još dva albuma – “Blood like lemonade” i prošlogodišnji “Head up high”.

Ovo će biti već peto hrvatsko gostovanje jednog od najomiljenijih bendova naše publike.

Ulaznice su u prodaji na svim prodajnim mjestima sustava Entrio i Eventim od 9. rujna po 130 kuna i ta cijena vrijedi do 30. rujna. Od 1. listopada do 10. prosinca cijena će im iznositi 150 kuna, dok će na dan koncerta trebati izdvojiti 170 kuna. Pročitajte kako je prošle godine bilo na njihovom koncertu u Tvornici kulture – Izvještaj: Morcheeba održala lekciju kako pop-koncert treba izgledati.

(Visited 42 times, 1 visits today)

Komentari