Istaknuto
20.08.2017.

Dadaizam, kao umjetnički pokret, na svojim marginama skriva imena umjetnica koja zaslužuju da se svjetlo i pozornost skrene na njihov rad.

08.08.2017.

Pozadina mog romana, nazovimo ga tako, ili bolje – motiv zašto sam ga krenuo pisati jest hommage mojoj babi i dedi, zakletim antifašistima, ljudima koji su bili u logorima, austrijskim, mađarskim i ustaškim, ljudima koji su cijeli život krvavo radili za male nadnice, ljudima koji su odbili penziju jer su vidjeli da i komunisti kradu.

Film

Postanite Sherlock Holmes: Otkrijte skrivenu lokaciju kino projekcije u Zagrebu

15.06.2014. Paula Bračko
Foto: www.facebook.com/MotovunFilmFestival

Foto: www.facebook.com/MotovunFilmFestival

Tko god da je pogledao film Nick and Norah’s Infinite Playlist, zna koliko se dva glavna lika zabave u potrazi za skrivenom lokacijom na kojoj njihov najdraži i super tajni hipsterski bend svira koncert tu večer. Sličnu ideju odlučio je oživjeti i Motovun Film Festival koji se pobrinuo da u sljedećih mjesec dana, od 15.6. do 15.7. stavite na glavu svoje detektivske šešire i poput pravog Sherlocka locirajte niz misterioznih lokacija diljem Zagreba na kojima će se prikazivati filmovi na velikom platnu.

Ulaznice vam ne trebaju, već samo dobra volja i malo avanturističkog duha. Tajne projekcije bit će smještene na neobičnim mjestima kako bi osim odlične filmske radnje, gledatelji upamtili i cjelokupan doživljaj te stvorili uspomene u ambijentu gdje će se film prikazivati. Od filmova možete pogledati Mistaken for Strangers, film o bendu The National koji u Hrvatskoj ima jednu od najvjernijih fan baza, kao i Grand Budapest Hotel koji je ionako jedan od najiščekivanijih nezavisnih filmova ove godine nastala u umu mnogima omiljenog – Wesa Andersona.

Stoga se pretplatite na newslettere putem e-maila ili SMS-a kako bi 24 sata prije bili obaviješteni o skrivenoj lokaciji tajnog kina i na vrijeme stigli okupiti ekipu za gledanje. Više informacija možete pročitati na službenoj web stranici ili na FB eventu.

Komentari