Istaknuto
20.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi odaberite svog favorita.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Film

Postanite Sherlock Holmes: Otkrijte skrivenu lokaciju kino projekcije u Zagrebu

15.06.2014. Paula BračkoVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: www.facebook.com/MotovunFilmFestival

Foto: www.facebook.com/MotovunFilmFestival

Tko god da je pogledao film Nick and Norah’s Infinite Playlist, zna koliko se dva glavna lika zabave u potrazi za skrivenom lokacijom na kojoj njihov najdraži i super tajni hipsterski bend svira koncert tu večer. Sličnu ideju odlučio je oživjeti i Motovun Film Festival koji se pobrinuo da u sljedećih mjesec dana, od 15.6. do 15.7. stavite na glavu svoje detektivske šešire i poput pravog Sherlocka locirajte niz misterioznih lokacija diljem Zagreba na kojima će se prikazivati filmovi na velikom platnu.

Ulaznice vam ne trebaju, već samo dobra volja i malo avanturističkog duha. Tajne projekcije bit će smještene na neobičnim mjestima kako bi osim odlične filmske radnje, gledatelji upamtili i cjelokupan doživljaj te stvorili uspomene u ambijentu gdje će se film prikazivati. Od filmova možete pogledati Mistaken for Strangers, film o bendu The National koji u Hrvatskoj ima jednu od najvjernijih fan baza, kao i Grand Budapest Hotel koji je ionako jedan od najiščekivanijih nezavisnih filmova ove godine nastala u umu mnogima omiljenog – Wesa Andersona.

Stoga se pretplatite na newslettere putem e-maila ili SMS-a kako bi 24 sata prije bili obaviješteni o skrivenoj lokaciji tajnog kina i na vrijeme stigli okupiti ekipu za gledanje. Više informacija možete pročitati na službenoj web stranici ili na FB eventu.

(Visited 157 times, 1 visits today)

Komentari