Istaknuto
19.07.2018.

Tri autorska projekta, jedna opera, jedan mjuzikl, praizvedba jednog suvremenog hrvatskog teksta i uprizorenje jednog klasičnog naslova - to su najbolje predstave u sezoni 2017./18. koje se izdvajaju po svojoj kvaliteti, originalnosti, izvrsnoj režiji i glumačkim ostvarenjima.

18.07.2018.

Prošle godine počeli smo praksu filmova i albuma starih deset godina, tako i ove nastavljamo s filmskim naslovima, ovaj put iz 2008. godine.

Glazba

Na krilima „novog pristupa“ Rundek Cargo Trio vraća se u Zagreb!

06.04.2013. Borna Molnar-Erhatić
www.facebook.com

www.facebook.com

Nakon prošlogodišnjih rasprodanih koncerata u Vip clubu, da bi osigurali svježinu, Rundek Cargo Trio mijenja koncept svojih nastupa. Moderni interijer Vip cluba zamijenit će s povijesnim kina Europe! Za potrebe koncerta pozornica kina Europe će se produbiti i približiti sjedalištu, a prije samog koncerta publika će imati prilike vidjeti tridesetominutni video uradak nepoznate obožavateljice ovog jedinstvenog tria, koji je snimljen u pariškom klubu Les voutes.

Dizajn plakata za koncert je prepušten natječaju, pa će tako još jedan od obožavatelja imati priliku pokazati svoju kreativnost. Plakat će biti objavljen u tjednu prije samog koncerta, a autor odabranog rješenja bit će nagrađen sa 3 primjerka plakata i poklon paketom koji sadrži dvije ulaznice, CD izdanje posljednjeg albuma “plavi avion” i majicu.

Šuška se da Rundek Cargo Trio radi na novom albumu, ali ćemo više o tome saznati na samom koncertu.

Koncert se održava 13.4. a cijena ulaznice u pretprodaji je 130kn. Karte se mogu kupiti u kino Europi ili preko sustava Eventima.

(Visited 90 times, 1 visits today)

Komentari