Istaknuto
20.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi odaberite svog favorita.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Glazba

Na krilima „novog pristupa“ Rundek Cargo Trio vraća se u Zagreb!

06.04.2013. Borna Molnar-ErhatićVrijeme čitanja: 1 minuta
www.facebook.com

www.facebook.com

Nakon prošlogodišnjih rasprodanih koncerata u Vip clubu, da bi osigurali svježinu, Rundek Cargo Trio mijenja koncept svojih nastupa. Moderni interijer Vip cluba zamijenit će s povijesnim kina Europe! Za potrebe koncerta pozornica kina Europe će se produbiti i približiti sjedalištu, a prije samog koncerta publika će imati prilike vidjeti tridesetominutni video uradak nepoznate obožavateljice ovog jedinstvenog tria, koji je snimljen u pariškom klubu Les voutes.

Dizajn plakata za koncert je prepušten natječaju, pa će tako još jedan od obožavatelja imati priliku pokazati svoju kreativnost. Plakat će biti objavljen u tjednu prije samog koncerta, a autor odabranog rješenja bit će nagrađen sa 3 primjerka plakata i poklon paketom koji sadrži dvije ulaznice, CD izdanje posljednjeg albuma “plavi avion” i majicu.

Šuška se da Rundek Cargo Trio radi na novom albumu, ali ćemo više o tome saznati na samom koncertu.

Koncert se održava 13.4. a cijena ulaznice u pretprodaji je 130kn. Karte se mogu kupiti u kino Europi ili preko sustava Eventima.

(Visited 101 times, 1 visits today)

Komentari