Istaknuto
09.01.2018.

"Fantom u operi" Andrewa Lloyda Webbera na Broadwayu je premijerno zaigrao 9. siječnja 1988. godine. Riječ je o najdugovječnijem brodvejskom mjuziklu koji oduševljava u svakom aspektu. Ovaj kazališni spektakl odražava i razlike između američkog i europskog pristupa kulturnim sadržajima.

06.01.2018.

Animirani filmovi nisu samo za djecu, a u ovoj filmolisti donosimo izbor filmova koji zadivljuju svojom pričom, animacijom i originalnošću.

Glazba

Na krilima „novog pristupa“ Rundek Cargo Trio vraća se u Zagreb!

06.04.2013. Borna Molnar-Erhatić
www.facebook.com

www.facebook.com

Nakon prošlogodišnjih rasprodanih koncerata u Vip clubu, da bi osigurali svježinu, Rundek Cargo Trio mijenja koncept svojih nastupa. Moderni interijer Vip cluba zamijenit će s povijesnim kina Europe! Za potrebe koncerta pozornica kina Europe će se produbiti i približiti sjedalištu, a prije samog koncerta publika će imati prilike vidjeti tridesetominutni video uradak nepoznate obožavateljice ovog jedinstvenog tria, koji je snimljen u pariškom klubu Les voutes.

Dizajn plakata za koncert je prepušten natječaju, pa će tako još jedan od obožavatelja imati priliku pokazati svoju kreativnost. Plakat će biti objavljen u tjednu prije samog koncerta, a autor odabranog rješenja bit će nagrađen sa 3 primjerka plakata i poklon paketom koji sadrži dvije ulaznice, CD izdanje posljednjeg albuma “plavi avion” i majicu.

Šuška se da Rundek Cargo Trio radi na novom albumu, ali ćemo više o tome saznati na samom koncertu.

Koncert se održava 13.4. a cijena ulaznice u pretprodaji je 130kn. Karte se mogu kupiti u kino Europi ili preko sustava Eventima.

(Visited 86 times, 1 visits today)

Komentari