Istaknuto
13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

02.04.2018.

Možda bi "Govori glasnije!" mogao biti "mega angažirani hrvatski politički teatar", ali Bobo Jelčić svjestan je stvarne moći kazališta pa zato sve pretvara u dobru satiru i radije se bavi svakodnevicom maloga čovjeka i njegovim malim-velikim problemima.

Glazba

Na krilima „novog pristupa“ Rundek Cargo Trio vraća se u Zagreb!

06.04.2013. Borna Molnar-Erhatić
www.facebook.com

www.facebook.com

Nakon prošlogodišnjih rasprodanih koncerata u Vip clubu, da bi osigurali svježinu, Rundek Cargo Trio mijenja koncept svojih nastupa. Moderni interijer Vip cluba zamijenit će s povijesnim kina Europe! Za potrebe koncerta pozornica kina Europe će se produbiti i približiti sjedalištu, a prije samog koncerta publika će imati prilike vidjeti tridesetominutni video uradak nepoznate obožavateljice ovog jedinstvenog tria, koji je snimljen u pariškom klubu Les voutes.

Dizajn plakata za koncert je prepušten natječaju, pa će tako još jedan od obožavatelja imati priliku pokazati svoju kreativnost. Plakat će biti objavljen u tjednu prije samog koncerta, a autor odabranog rješenja bit će nagrađen sa 3 primjerka plakata i poklon paketom koji sadrži dvije ulaznice, CD izdanje posljednjeg albuma “plavi avion” i majicu.

Šuška se da Rundek Cargo Trio radi na novom albumu, ali ćemo više o tome saznati na samom koncertu.

Koncert se održava 13.4. a cijena ulaznice u pretprodaji je 130kn. Karte se mogu kupiti u kino Europi ili preko sustava Eventima.

(Visited 87 times, 1 visits today)

Komentari