Istaknuto
20.03.2019.

Vrijeme čitanja: 2 minute U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi glasanjem odaberite svog favorita.

18.03.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Po završetku svakog mjeseca primit ćemo se posla i skupit ćemo nedavno izašle albume koje smo slušali na jedno mjesto. U veljači su nam kroz player prolazili Šumovi protiv Valova, Paul The Walrus, Stephany Stefan, Crvi, Akademija, Die Zoone, S kim ja radim i Kojoti.

Vizart

Na moskovskim zgradama osvanuli očaravajući murali

25.08.2013. Andrea ĆorićVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: Facebook.com/Aec Interesni Kazki

Foto: Facebook.com/Aec Interesni Kazki

Dok se u SAD-u planira aukcija murala poznatog uličnog umjetnika Banksyja, Moskva je ovog mjeseca također plodno tlo za ulične umjetnike. Nema riječi o Banksyju, ali izgleda da se neki novi kraljevi ulične umjetnosti rađaju i u Ukrajini. Ukrajinski umjetnički dvojac pod nazivom Interesni Kazki, koji sačinjavaju Waone i Aec, oslikao je tako dvije moskovske zgrade u sklopu LGZ festivala ulične umjetnosti. Radovi pod nazivima Time Machine i Flying & Crawling Mind kao koloristička rješenja svakako podižu atmosferu monotonih naselja u kojima su nastala, a detalji i višeslojnost radova lako će privući pažnju svakog promatrača. Ne preostaje ništa osim diviti im se i nadati se da će priliku za slične umjetničke pothvate uskoro dobiti i ulični umjetnici kod nas.

Foto: Facebook.com/Waone Interesni Kazki

Foto: Facebook.com/Waone Interesni Kazki

(Visited 62 times, 1 visits today)

Komentari