Istaknuto
13.11.2018.

Kako bi vam još malo olakšali (i odluku i novčanike!) probrali smo naslove koje biste svakako trebali potražiti na ovogodišnjem Interliberu.

12.11.2018.

Stan Lee, 95-godišnji otac, majka i kum plejade upečatljivih i legendarnih superjunaka Svemira zvanog Marvel, preminuo je jutros nakon što je hitno prevezen u bolnicu.

Vizart

Na moskovskim zgradama osvanuli očaravajući murali

25.08.2013. Andrea Ćorić
Foto: Facebook.com/Aec Interesni Kazki

Foto: Facebook.com/Aec Interesni Kazki

Dok se u SAD-u planira aukcija murala poznatog uličnog umjetnika Banksyja, Moskva je ovog mjeseca također plodno tlo za ulične umjetnike. Nema riječi o Banksyju, ali izgleda da se neki novi kraljevi ulične umjetnosti rađaju i u Ukrajini. Ukrajinski umjetnički dvojac pod nazivom Interesni Kazki, koji sačinjavaju Waone i Aec, oslikao je tako dvije moskovske zgrade u sklopu LGZ festivala ulične umjetnosti. Radovi pod nazivima Time Machine i Flying & Crawling Mind kao koloristička rješenja svakako podižu atmosferu monotonih naselja u kojima su nastala, a detalji i višeslojnost radova lako će privući pažnju svakog promatrača. Ne preostaje ništa osim diviti im se i nadati se da će priliku za slične umjetničke pothvate uskoro dobiti i ulični umjetnici kod nas.

Foto: Facebook.com/Waone Interesni Kazki

Foto: Facebook.com/Waone Interesni Kazki

(Visited 52 times, 1 visits today)

Komentari