Istaknuto
19.07.2018.

Tri autorska projekta, jedna opera, jedan mjuzikl, praizvedba jednog suvremenog hrvatskog teksta i uprizorenje jednog klasičnog naslova - to su najbolje predstave u sezoni 2017./18. koje se izdvajaju po svojoj kvaliteti, originalnosti, izvrsnoj režiji i glumačkim ostvarenjima.

18.07.2018.

Prošle godine počeli smo praksu filmova i albuma starih deset godina, tako i ove nastavljamo s filmskim naslovima, ovaj put iz 2008. godine.

Uncategorized

Na ovotjednom Good Vibrationsu čak četiri benda, a mi dijelimo ulaznice!

17.03.2014. Ziher.hr
1614611_439565836173617_1851191866_o

FOTO:facebook.com/good vibrations 19.3.

Good Vibrations očekuje nas i ove (kao i svake) srijede u Vintage Industrial Baru. Nakon povratka iz Švedske, na ovotjednom repertoaru dočekat će nas čak četiri benda.

Kao već utvrđeno dobar recept, po drugi puta na Good Vibrations, ovu srijedu gostuje zagrebački rock dvojac Gatuzo. Nakon uspješne promocije novoga albuma „Gdje idemo“ u Griču za koji su dosad dobivali samo riječi hvale kritičara i publika, dečki iz Gatuza spremaju se nastaviti svoj zlatni niz i u Vintage Industrial Baru. Indie/pop rock bend Londiner publici će u srijedu predstaviti svoj prvi singl s nadolazećeg albuma čiji je izdavač Dallas Records, a svoju premijeru na Good Vibrationsu uz Londiner imat će još dva benda. Među njima je i Samosvjetlo, novopečeni psihodelični rock bend koji okuplja neka poznata imena hrvatske rock scene. Riječ je o inicijativi dugogodišnjeg gitarista Majki, Zorana Čalića, a u Samosvjetlu s njime su se okupili još i Levi Levačić (Mayales, ABOP), Dejan Slak (Moveknowledgment) i Jernej Šavel (ex Psycho-Path, Lollobridga). Kao šećer na kraju, tu je i nešto novo na zagrebačkoj rock sceni, bend Dora Maar, koji će ovaj Good Vibrations iskoristiti kako bi svoj grunge, alternative zvuk predstavili domaćoj publici. Dobro zagrijavanje i atmosferu kao i svaki puta omogućit će DJ Kneža.

Upad je 20 kuna, a vrata se otvaraju u 20h. Nekima od sretnih čitatelja Ziher.hr-a, ostat će 20 kuna viška u džepu za dodatno pivo u Vintage Industrial Baru jer dijelimo 2×1 ulaznicu za ovotjedni Good Vibrations. Sve što trebate napraviti je ostaviti svoje ime i prezime u komentaru članka, a dobitnika ćemo nasumično odabrati i objaviti na Facebook stranicama Ziher.hr-a.

(Visited 38 times, 1 visits today)

Komentari