Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Glazba

Na petnaesti Exit stižu Clean Bandit, Roni Size Reprazent i Zomboy

11.02.2015. Anja NežićFoto: Press
Vrijeme čitanja: 2 minute
Foto: Press

Foto: Press

Autori najvećeg europskog hita prošle godine, Clean Bandit, dolaze rasplesati publiku koja će se 9. srpnja zateći ispred glavne Exitove pozornice. Svojom su Rather Be osvojili Grammyja za najbolji dance hit, a ta je pjesma proglašena i najstreamanijom prošle godine.

Uz čiste bandite, istu će večer za atmosferu na Petrovaradinskoj tvrđavi brinuti ikona drum’n’bassa, Roni Size! Nastupat će uživo, i to uz pojačanje kultne grupe Reprazent. Ta je najava tim važnija jer će baš ovim nastupom Reprazent najaviti izlazak novog albuma nakon dugih petnaest godina pauze. Upravo se ovom najavom otvara lista izvođača ovogodišnjega X-bass programa, a koji Exitovci realiziraju u suradnji s globalnim glazbenim brendom, UKF.

Foto: Press

Foto: Press

I dubstep fanovi mogu odahnuti jer ih zadnji dan festivala, 12. srpnja očekuje dubstep zvijezda u usponu, Zomboy. Svojim je albumom „The Outbreak“ opravdao naziv jednog od najvećih europskih partymakera, a za njegove je nastupe, uz vrhunsku atmosferu, karakterističan i impresivan vizualni popratni sadržaj.

Festivalske su ulaznice za ovogodišnji Exit u prodaji po 459 kuna (putem online servisa za 474 kune), dok je cijena cijele Exit Avanture, koja uključuje i partijanje na Sea Dance Festivalu, 549 kuna (odnosno 559 kuna ako kupujete preko interneta).

(Visited 48 times, 1 visits today)

Komentari