Istaknuto
17.10.2018.

U rubrici Nova glazba redovito izdvajamo najzanimljivije aktualne singlove i videospotove, a vi birate svog favorita.

16.10.2018.

The Cure, bend koji je u 40 godina dostigao vrh i tu se utaborio, na vlastiti zahtjev nastupa na Exit festivalu.

Nagrade

Nagradnjača: Phillitchevanje #10 w. itch & phillipe

25.03.2014. Ziher.hr
Foto:  phillitchevanje

Foto: phillitchevanje

Ususret proljeću, koje je već stiglo, vraćaju se jubilarno veličajući brojku deset.
Nakon dvogodišnjeg putovanja bespućima klubova udomili se kod 5rekovića i sad ih ima rad i stalno.

5ak 28/03/2014 u 22:03
Od ovog 5ka pa sve do unedogleda, otvorena oba floora u kooperaciji sa Studiom Museum. 3 Dja, 2 floora, 1 upad!
Radijska naknada 19,97

Shock Show Radio predstavlja:

PHILLITCHEVANJE ™ (www.facebook.com/phillitchevanje)

 s glazbenim urednicima:

O’dur aka itch & Jess Millf aka phillipe

+ domaćin:

Mario Goran Petreković

Co to je PHILLITCHEVANJE?
Programirani za zabavu, spajaju nespojivo. Njihova glazba je future-retro, a oni su vječna djeca koja svoje igračke mijenjaju opremom za umiks. Phillitchevanje je glazbeno opušteniji program u organizaciji dvojice CFSN DJ-a. Za tu prigodu oni se povlače iz svojih kužerskih odora i prepuštaju istinskim dječačkim nagonima u kojima glazba nema granica, a pravila igre ne postoje. Oni nisu nostalgičari i ne misle da je prije deset godine sve bilo bolje, ali se vrlo rado sjete trenutaka kako su samo znali zaigrati ispred MTV/VIVA televizora. Phillitchevanje je parada dobro nam znanih starih i novih glazbenih brojeva miksanih s ljubavlju i osjećajem za ritam starih rasplesanih glazboljubaca.

O phillitchima:

DJ ITCH imenom Sanjin Kaštelan, rođen u Rijeci, fasciniran zvukom alternativne elektronike koju u radijski svijet dovodi Dinko Bažadona te televizijski MTV chill out zone. U multimedijalnom centru MAMA 2000. godine započinje s DJ-ingom, ubrzo postaje članom grupacije Groodanje, kasnije i suorganizator večeri RAVE te aktivno nastupa po renomiranim zagrebačkim klubovima i festivalima kao što su ZFF, HRFF, MARS, Illectricity, itd. Član je CFSN DJ-a i voli sve što vole mladi. i stari. i srednji. Sve voli.

DJ PHILLIPE je jedan od osnivača CFSN-a. Organizator je Illectricity Festivala, festivala audio-vizualnih umjetnosti, suorganizaor Glitch Hop Shop i {pi+ch i+!} klupskih večer, te koordinator i promotor glazbenog programa Jewish Film Festivala. Sate ponekad provoditi producirajući vlastitu glazbu, remiksirajući tuđu ili slagajući sound design za neke druge mlade vizualne kreativce, samo mu vrijeme ne teče u korist, a dani su sve kraći. Po glazbenom zadatku gostovao je u mnogim klubovima po Europi i istoku, a česti je gost i najvećih glazbenih festivala u ovom dijelu Europe.

Od 80-ih pa do groba, najbolje je kad se phillitchevanje proba!

♥ nas na: www.facebook.com/phillitchevanje

Zbog malenih smještajnih kapaciteta rezervacije i informacije obavezne kod direktora marketinga Zlatka Gorana Ceraj Cerića na mejl: ssipopis@gmail.com, attendanjem eventa na fejsu ili SMS na 095/4188-388.

Sat vesele bludnice od 23 do 24h – svako plaćeno piće na očigled i na šankteru dobiva dvojnika. Prostor Industrije, kao i zauvijek, grije Viševica Energo.

“Studio 5reković”, Radnička cesta 27bb, 2.kat desno, Tvornica Katran

Ziher.hr za ovo phillipovanje i itchevanje dijeli 2×1 upad! Sve što trebate napraviti je ostaviti svoje ime i prezime u komentaru članka, a dobitnika ćemo nasumično odabrati i objaviti na facebook stranicama Ziher.hr-a.

(Visited 146 times, 1 visits today)

Komentari