Istaknuto
15.10.2018.

Dobre knjige uvijek su u modi. Svakog tjedna ćemo vam odabrati po tri nove knjige koje možete pronaći na policama domaćih knjižara, a uz malo sreće, neke od njih mogu biti vaše.

14.10.2018.

Priča o dvoje ljudi - kroz desetljeća - bez obzira na uspjeh ranijih izdanja, ostaje klasik koji uvijek može (p)ostati suvremen.

Nagrade

Nagradnjača: DIRTY BEATZ – Chris.SU

12.03.2014. Ziher.hr
Foto: Dirty Beatz

Foto: Dirty Beatz

DIRTY BEATZ, poznati zagrebački drum&bass kolektiv za dvanaestu godišnjicu dovodi u Zagreb jednog od vodećih mađarskih producenata i dj-a koji je svoju zemlju upisao na svjetsku kartu drum&bass glazbe – Chris.Su. DIRTY BEATZ svoj 12-i rođendan aktivnog promoviranja i prezentiranja drum&bass-a kroz produkciju glazbe, organizaciju evenata s domaćim i stranim gostima, stotine dj nastupa, odlučili su proslaviti sa svim ljubiteljima drum&bass glazbe uz veliki event u AKC Medici na tri floora.

Cjelovečernju zabavu zaokružiti će kao glavna zvijezda večeri CHRIS.SU (Fate Recordings), veliko ime mađarske drum&bass scene koji je više puta proglašavan producentom i dj-em godine (prema čitateljima Impulsecreatora drumandbass.hr), te nominiran kao najbolji tech dj na vodećem drum&bass eventu na svijetu – Drum&Bass Arena Awards. Njegov poznati dj set s kombinacijama različitih žanrova drum&bass-a uz odlične mix tehnike jamstvo su večeri koja će na najbolji mogući način predstaviti ovo rođendansko slavlje i doživljaj za pamćenje.

Za potpuni drum&bass užitak u poznatom alternativnom Klubu Attack, nakon dugog vremena na stage se penje i puna postava DirtyBeatz Crew-a (Kula, Leeks, Tekitoka, Matz). Naravno, jedan od ciljeva ove rođendanske proslave je pružiti nezaboravan izlazak za sve posjetitelje, te uz glavni floor, u Chakka room-u očekuje ih mračni, duboki dubstep uz predstavnike Seasplash festivala (207, MMMeniga) koji ove godine također slave svoju dvanaestu godišnjicu rada te Pudlika, Jan Becele & Agregat, dok su u Grey Room pozvani svi koji vole samo najbolje od techna (Gars, Dots, Iggy Dope, Kodin).

Ovaj veliki glazbeni event održati će se 15. ožujka s početkom u 23h, a ulaznica za cjelovečernje događanje iznosi 30 kn do ponoći, odnosno 40 kn nakon ponoći.

1st floor – Klub Attack
Chris.SU (Fate, Subtitles, Commercial Suicide, HU)
Dirty Beatz (Kula, Leeks, Tekitoka, Matz)

 

2nd floor – Chakka`s Room
207 (Seasplash, Indigo Movement, Bacon Dubs)
Jan Becele & Agregat / b2b (Trip To Zion)
Pudlika
MMMeniga (Seasplash)

3rd room – Grey Room
Gars (Hazard Minds, LCMTC, Underscore, Deep Nota)
Dots (LED)
Iggy Dope (BSMNT)

Kodin (LED)

NAGRADNJAČA: Ziher vam dijeli 2×1 upada za Dirty Beatz! Sve što treba je na ovaj članak komentirati vašim imenom i prezimenom! Pričekajte četvrtak kada ćemo na našoj facebook stranici objaviti imena dobitnika. Sretno!

(Visited 36 times, 1 visits today)

Komentari