Istaknuto
18.03.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Po završetku svakog mjeseca primit ćemo se posla i skupit ćemo nedavno izašle albume koje smo slušali na jedno mjesto. U veljači su nam kroz player prolazili Šumovi protiv Valova, Paul The Walrus, Stephany Stefan, Crvi, Akademija, Die Zoone, S kim ja radim i Kojoti.

18.03.2019.

Vrijeme čitanja: 2 minute Pogledajte koja se tri naslova kriju u ovotjednoj preporuci tjedna i odaberite jedan koji želite da postane vaš!

Nagrade

Nagradnjača: Doček Nove godine uz Psihomodo Pop u Vintage Industrial Baru

26.12.2014. Ziher.hrVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: facebook.com/vintageindustrialbar

Foto: facebook.com/vintageindustrialbar

Psihomodo pop, najmladenačkijarock gospoda, zaokružit će novogodišnjim koncertnim tulumom u Vintage Industrial Baru svoju slavljeničku godinu.

Psihomodo pop iza sebe ostavljaju iznimno uspješnu godinu koja je zasigurno obilježila jedan dio njihove karijere. Ove godine proslavili su 30. rođendan, rasprodali Dom sportova, a sa samih vrhova na ljestvicama top singlova vrpoljile su se njihove pjesme Donna, Bejbe i Zločest kao pas.

U novogodišnjoj noći Psihomodo pop će na koncertu u Vintage Industrial Baru odsvirati presjek cijele karijere koja uključuje i hitove te evergreen Ramona, Frida, Ja volim samo sebe i brojne druge. Tamne mrlje prošlosti ostavite iza sebe i pridružite se Gobcu i ekipi u opraštanju od 2014. i pozdravljanju 2015. godine!

Kada Psihomodo pop završe koncert glazbenu štafetu preuzima rezident kluba Frajman koji će okupljene rasplesati uz najbolju rock, pop, indie, alternative, domaću i stranu glazbu. Alkoholna pića bit će na promo cijeni cijelu noć, a radno vrijeme kluba je do 6 ujutro. Cijena ulaznice za kartu koja će vas odvesti u 2015. godinu u pretprodaji iznosi 80 kn, a na dan/noć dočeka 120 kn. Broj ulaznica je ograničen.

Ziher će svoje vjerne čitatelje nagraditi s 2×2 karte za doček Nove u Vintage Industrial Baru uz Psihomodo Pop. Za sudjelovanje u nagradnjači potrebno je samo u komentare ispod članka upisati svoje ime i prezime, te se nadati kako će isto odabrati random.org. Dobitnike ćemo objaviti u nedjelju, 28. prosinca, u jutarnjim satima na Ziherovoj Facebook stranici.

(Visited 123 times, 1 visits today)

Komentari