Istaknuto
16.08.2018.

Iako zadnjih godina nije u naponu snage, Madonna je kroz 35 godina karijere definirala glazbenu scenu kakvu poznajemo danas. Njezin 60. rođendan prilika je da se podsjetimo na veliku karijeru koja je promijenila svijet.

04.08.2018.

O skandaloznoj i pravno upitnoj smjeni Nataše Rajković s mjesta programske voditeljice Kulture SC-a te budućnosti Teatra &TD upitali smo za komentar istaknute, nagrađivane i cijenjene hrvatske kazališne redatelje koji su tijekom karijere djelovali u legendarnom kazalištu u Savskoj 25.

Nagrade

Nagradnjača: Doček Nove godine uz Psihomodo Pop u Vintage Industrial Baru

26.12.2014. Ziher.hr
Foto: facebook.com/vintageindustrialbar

Foto: facebook.com/vintageindustrialbar

Psihomodo pop, najmladenačkijarock gospoda, zaokružit će novogodišnjim koncertnim tulumom u Vintage Industrial Baru svoju slavljeničku godinu.

Psihomodo pop iza sebe ostavljaju iznimno uspješnu godinu koja je zasigurno obilježila jedan dio njihove karijere. Ove godine proslavili su 30. rođendan, rasprodali Dom sportova, a sa samih vrhova na ljestvicama top singlova vrpoljile su se njihove pjesme Donna, Bejbe i Zločest kao pas.

U novogodišnjoj noći Psihomodo pop će na koncertu u Vintage Industrial Baru odsvirati presjek cijele karijere koja uključuje i hitove te evergreen Ramona, Frida, Ja volim samo sebe i brojne druge. Tamne mrlje prošlosti ostavite iza sebe i pridružite se Gobcu i ekipi u opraštanju od 2014. i pozdravljanju 2015. godine!

Kada Psihomodo pop završe koncert glazbenu štafetu preuzima rezident kluba Frajman koji će okupljene rasplesati uz najbolju rock, pop, indie, alternative, domaću i stranu glazbu. Alkoholna pića bit će na promo cijeni cijelu noć, a radno vrijeme kluba je do 6 ujutro. Cijena ulaznice za kartu koja će vas odvesti u 2015. godinu u pretprodaji iznosi 80 kn, a na dan/noć dočeka 120 kn. Broj ulaznica je ograničen.

Ziher će svoje vjerne čitatelje nagraditi s 2×2 karte za doček Nove u Vintage Industrial Baru uz Psihomodo Pop. Za sudjelovanje u nagradnjači potrebno je samo u komentare ispod članka upisati svoje ime i prezime, te se nadati kako će isto odabrati random.org. Dobitnike ćemo objaviti u nedjelju, 28. prosinca, u jutarnjim satima na Ziherovoj Facebook stranici.

(Visited 99 times, 1 visits today)

Komentari