Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Nagrade

Nagradnjača: Fotkom do ulaznica za Terraneo

27.07.2013. Iva LapićVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: Facebook/TerraneoFestival/

Foto: Facebook/TerraneoFestival/

Terraneo u suradnji sa Ziherom poklanja još dvije ulaznice (1×2) za Terraneo festival. Sve što ovoga puta moraš napraviti je na wall Ziherovog FB fan pagea (https://www.facebook.com/Ziher.hr) postati fotografiju s jednog od dosadašnjih Terraneo festivala. Nagradna igra traje do 31. srpnja u 20 h . Slika s najviše lajkova osvaja ulaznice.

 

My Bloody Valentine, Wu-Tang Clan, Aloe Blacc, The Prodigy, Azealia Banks, The Cribs i Calexico samo su neka od imena koja će nastupiti na trećem po redu Terraneo festivalu koji se održava, od 07. do 09. kolovoza, ove godine u Šibeniku.

 

Paketi dnevnih festivalskih ulaznica su u prodaji po posebnoj cijeni od 200 kuna (ova cijena vrijedi samo do rasprodaje promo paketa). Dnevne ulaznice mogu se kupiti samo u sustavu Eventima te on-line, putem web stranice www.eventim.hr.

 

Cijena festivalskih ulaznica iznosi 419 kuna. Cijena kamp ulaznice, 200kn plus 21kn boravišne pristojbe za pet dana boravka u kampu, ostaje ista do početka festivala. Prodajna mjesta na kojima se mogu kupiti ulaznice za festival i kamp su sljedeća: Dirty Old Shop (Zagreb), glazbena knjižara Rockmark (Zagreb), Dallas Music Shop (Šibenik), Wine bar VINO&INO (Šibenik) te sva prodajna mjesta u sustavu Eventima diljem Hrvatske te online na www.eventim.hr.

 

 

(Visited 116 times, 1 visits today)

Komentari