Istaknuto
15.11.2017.

Gorillaz su u sklopu europske turneje na kojoj promoviraju album "Humanz" stigli i do Budimpešte gdje su nas podsjetili zašto toliko volimo njihov zarazni spoj funka, hip hopa, gospela i popa. S novim albumom svoj su glazbeni izričaj proširili i na dance glazbu i house ritmove te parter sportske arene pretvorili u plesni podij.

14.11.2017.

Miki ima novi album koji će promovirati u Tvornici kulture! Na novom albumu repa o nogometu, jazzu i palačinkama, a sličan asortiman pizdarija pronaći ćete i ovom razgovoru. O glumcima, plejmejkerima i stolarima pričali smo šetajući kroz Namu, jer se u njoj, kao i u Mikijevim pjesmama, može naći milijun svega.

Nagrade

Nagradnjača: Good Vibrations – Kundyak Mezhie, F5 i Mnogi Drugi

09.03.2015. Ziher.hr
Foto: facebook.com/ Good Vibrations

Foto: facebook.com/ Good Vibrations

Za sve one istančanog glazbenog ukusa, novo izdanje Good Vibrationsa opet sprema zanimljiv program. U srijedu, 11. ožujka, u Vintage Industrial Baru nastupit će Kundyak Mezhie, F5 i Mnogi Drugi!

Kundyak Mezhie je psychodelic rock bend u formaciji Branko (vokal/gitara), Srky (bubnjevi), Marijan (gitara) i Oggy (bass). Premda su osnovani još 2005. godine, prvi nastup u Zagrebu su imali tek prije nekoliko mjeseci. Odličan dojam kojeg su ostavili pred punim Klubom, rezultirao je i pozivom za gostovanje u Vintage Industrial Baru. Prvi pokušaj u siječnju zbog zdravstvenih problema je nesretno propao, ali kao što je obećano, Kundyaci su dobili novu priliku zasvirati u Vintageu.

F5 je rock/neo-soul/funk/reggae bend iz Zagreba u sastavu Nikolina Kovačević (lead vokal), Robert Nappholz (klavijature/vokal), Mirko Kolovrat (gitara), Filip Hrelja (bubnjevi) i Jakov Kolega (bass). Bend povezuje energični zvuk s istančanim osjećajem za detalje, funky grooveom, hipnotičkom atmosferom i visokim izvođačkim standardima. Grupa F5 nadovezuje se na rad grupe Fali V koju su 1996. godine osnovali Robert Nappholz i Pavo Tonković, a tijekom godina članovi benda bili su i Ante Prgin, Marko Rukavina, Krunoslav Cvanciger, Borna Šercar, Aurelio Tullio, Vlaho Brešković, Mario Tarle, Ivor Plužarić i Ione Linné Montesdeoca.

Večer će otvoriti šesteročlani zagrebački akustični rock bend Mnogi Drugi. Bend postoji već 10 godina, s kraćim i dužim stankama i u različitim postavama, te ima već dobar broj zapaženih nastupa po Zg klubovima od kojih valja istaknuti i nastup s Antenatom u Vintageu krajem prošle godine.

Nakon bendova po prvi put na Good Vibrationsu predstavit će se i DJ Babilonska! Početak programa je 20:30, a upad 20kn. Naravno, za one koji ne uspiju osvojiti karte na našoj nagradnjači. Dijelimo 2×1 upad za srijedu! Sve što treba napraviti je u komentaru ispod članka ostaviti vaše  ime i prezime. Imena dobitnika potražite u srijedu ujutro na našoj facebook stranici. Sretno!

Komentari