Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Nagrade

Nagradnjača: CFSN-ov MASKEN’BASS šestu godinu zaredom

11.02.2015. Ziher.hr
Foto: cfsn

Foto: cfsn

Najplesniji zagrebački maskenbal održati će se šesti put 13. veljače, a već treće godine zaredom u prostorima bivše tvornice Katran. Na velikom partyju plesat će se u obje sobe. U maloj će nastupiti DJ Stanko Bondža, dok je velika rezervirana za CFSN DJs ekipu – Æon aka Foil, Funk Guru & phillipe.

Hrvat ste, školovani ste skoro pa u opata, malo falilo da pohađate isusovački licej, bivali išibani na satovima vjeronauka. Učeni ste da volite samo jednu osobu do kraja života, stvorite heteroseksulni odnos i brojčanu obitelj. Prepustimo obitelj humoru Montey Pythonovaca, a ljubav satiričnom Valentinovu pa neka skuplja mrvice petka. Nismo golubovi da skupljamo mrvice i ostajemo vjerni svom partneru do kraja života.

U tu svrhu i u to ime, CFSN i SSI vas žele pozvati na masovno vjenčavanje, gdje ste u mogućnosti da se pooženite sa svima s kojima to želite, prijateljem, prijateljicom, novostečenim prijateljem ili prijateljicom, a može i u troje, četvero.

Destrukcija i razaranje su konstitutivni, ravnopravni elementi života i razvoja prirode i društva. Neka ime MASKEN’BASS-a ove godine kotira, odnosno bude slavljeno kao sinonim za najgori razvrat na petak 13-i. Ljubite bližnje i one malo manje bližnje svoje, povedite ih do našeg oltara niskih strasti i rezervirajte za vječnost koja traje samo jednu noć.

Petak definitivno nije vrijeme za sklapanje važnih poslova. Ako želite pobijediti petak 13-i, pokažite mu zube i dokažite da ste gori od njega. Ostavite svoj ego doma, pozovite sve simpatije na ovu našu crnu misu nevjere i raskalašite se s nama na ovu ne-svetu razvratnu noć.

A subota? U subotu kao da se ništa desilo nije. Valentinovo neka liječi, ljubav je opet uzvišena i zatupljujuća, a dosadna monogamija vas ponovno ne razdvaja te ste opet spremni na raznovrsne Ljubavne Brodolome.

Ziher će dvoje sretnika na nesretni petak 13.-i dati 2×1 upad, a sretnik na nesretan dan možete postati ako imenom i prezimenom komentirate članak. Da li ste sretni provjerite na Ziher fejsu na nesretni dan.

(Visited 56 times, 1 visits today)

Komentari