Istaknuto
20.03.2019.

Vrijeme čitanja: 2 minute U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi glasanjem odaberite svog favorita.

18.03.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Po završetku svakog mjeseca primit ćemo se posla i skupit ćemo nedavno izašle albume koje smo slušali na jedno mjesto. U veljači su nam kroz player prolazili Šumovi protiv Valova, Paul The Walrus, Stephany Stefan, Crvi, Akademija, Die Zoone, S kim ja radim i Kojoti.

Nagrade

Nagradnjača: Novi senzualni Kool Katz u Klubu!

11.04.2014. Ziher.hrVrijeme čitanja: 3 minute
Foto: facebook.com/ KOOL KATZ zagreb

Foto: facebook.com/ KOOL KATZ zagreb

Kool Katz je nova klupska večer zamišljena kao spoj starih RnB hitova i RnB-a novijeg datuma u fuziji s 2 stepom i drugim soulful glazbenim pravcima koje nemate prilike slušati u zagrebačkim klubovima. Osim naglaska na glazbu, projekt će obuhvatiti i širi spektar disciplina kao što je fotografija, dizajn ili pak moda. Novo ukazanje na plesnom podiju zagrebačkog Klub.a Kool Katz će imati u subotu, 12. travnja. Ulaz je 20 kuna za žene, 30 kuna za muškarce, a početak je u 23 sata. Dvojac koji stoji iza projekta Kool Katz, RRRamon! & Oli Dobolli dobro je poznat zagrebačkoj publici, a budući je 3 magični broj u igru će im uskakati i CFSN uzdanica Itch. Svako izdanje Kool Katz večeri održavat će se na oba podija Klub.a, a u “Sensual Selection tunelu” moći ćete plesati uz gosta DJ-a u “allnighter” varijanti. Ovom prilikom tu je Edin Haliti, pokretač riječke večeri Slastičarna poznat po iznimno senzualnoj glazbenoj selekciji. Mnogima je još poznat kao producent i član riječkog, ali benda svjetske reputacije Disco’N’action. Glazba mu je prva, aktualna i buduća ljubav i vjeran joj je od 19. godine. Riječkoj sceni poznat je i kao rezident DJ klubova Discordia i Tunel, a nemali broj potplata cipela uništen je upravo na njegovim partijima. Program Slastičarna već četiri godine vlada noćnim izlascima u Rijeci, a Edin ga je nazvao baš tako jer je skupio sve ono najslađe od mjuze koju voli, te se uglavnom orijentira na nu disco i deep house.

Oli Dobolli počeo je karijeru DJ-a još u kasnim ’90-ima i svirao u svim klubovima koji su nešto značili za noćni život Zagreba. Dobitnik je brojnih nagrada, a 2013. godine postao je prvi hrvatski Red Bull Thre3style DJ Champion, te mu je titula priskrbila i put u Toronto na svjetsko finale. Oli će u Kool Katz večer ukomponirati zvuk starog RnB-a ’90-ih i ’00-ih, no ne očekujte “izlizane” hitiće. Njegov set sadrži kvalitetne, ali i one pomalo zaboravljene trake koje su proslavile ovaj žanr.

RRRamon!, poznat i kao DJ Yesh, već 13 godina pokazuje svoju ljubav prema elektronskoj glazbi kroz različite klupske večeri koje organizira u nekoliko zagrebačkih noćnih klubova. Svima su dobro poznati JabbaTon, Chew the Fat! Croatia te Blacklight projekti kojima će pridodati i Kool Katz. Ovom prilikom će Olijevom RnB-u nadodati 2 step / garage zvuk koji nemate prilike slušati u našoj metropoli. Na prvom izdanju večeri Oliju i RRRamon!u pridružit će se i Itch, član zagrebačke CFSN družine koji ne skriva da iz elektronskih voda voli zalutati u RnB što redovito pokazuje i na vlastitom programu naziva “Phillitchevanje” koji je pokrenuo s CFSN kolegom Phillipeom.

 

Poslušajte Kool Katz mix koji je složio Oli Dobolli!

 

Možete očekivati glazbu izvođača kao što su Beyoncé, Miguel, Frank Ocean, Jeremih, J. Cole, Kendrick Lamar, Banks, Solange, Cassie, The Weeknd, Aliyah, John Legend, Destiny’s Child, Justin Timberlake, Mary J. Blige, Jessie Ware, TLC, Kelis, Trey Songz, Drake, Usher, Sam Smith, Ella Eyre, Flume & Chet Faker, Kwabs, Katy B, Jamie Woon, James Blake, Sampha, Lulu James, MØ, Erykah Badu, Lauryn Hill, Angie Stone, Raphael Saadiq, Q-Tip, Disclosure, Brandy, Shola Ama, Kele Le Roc, The Artful Dodger, Mis-Teeq, MJ Cole…

 

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

START: 23:00

ULAZ: +21 only.

DRESS CODE: Kool’n’Bootylicious

– 20kn za žene

– 30kn za muškarce

 

Ziher za vas ima 2×2 upada! Sve što treba je komentar s vašim imenom i prezimenom ispod članka! Imena dobitnika objavljujemo na našoj facebook stranici!

(Visited 95 times, 1 visits today)

Komentari