Istaknuto
14.06.2018.

Folklorni ansambl Ivan Goran Kovačić već 70 godina djeluje u okviru istoimenog studentskog kulturno umjetničkog društva kao jedan od najboljih i najslavnijih hrvatskih folklornih ansambala. Okruglu obljetnicu proslavili su odličnim koncertom u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu.

10.06.2018.

Uoči Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, a nekoliko dana nakon presude Zdravku Mamiću, pjesma "Nogomet" Pips, Chips & Videoclipsa ponovno postaje iznimno aktualan društveni komentar. Kako je Ripper 1998. u žar zbivanja smjestio u suštini antinogometnu pjesmu, to se ne susreće često.

Nagrade

Nagradnjača: Osvojite 2×2 ulaznice za Jonathana u Tvornici

21.02.2015. Ziher.hr
Foto: facebook.com/thebandjonathan

Foto: facebook.com/thebandjonathan

Riječka indie petorka Jonathan 28. veljače nastupa u Velikom pogonu Tvornice kulture. U proteklih godinu dana grupa je nakon rasprodanog Malog pogona u Tvornici nastupila na Gričevanju, kao predgrupa Editorsima te na Pozitivnom koncertu. Uz novi album „Bliss“ i sve većim brojem fanova Jonathan prvi puta pokušava napasti Veliki pogon Tvornice kulture.

Cijene ulaznica su 30 odnosno 40 kuna na dan koncerta. No, to možda ne vrijedi za vas, jer vas Ziher nagrađuje s 2×2 karte! Sve što trebate napraviti je napisati ime i prezime u komentare, a mi ćemo slučajnim odabirom objaviti sretne dobitnike dan prije koncerta.

(Visited 53 times, 1 visits today)

Komentari