Istaknuto
22.04.2019.

Vrijeme čitanja: 6 minute Po završetku svakog mjeseca primit ćemo se posla i skupit ćemo nedavno izašle albume koje smo slušali na jedno mjesto. U ožujku su nam kroz player prolazili Porto Morto, Pseća plaža, Killed a Fox, The Sepia Sisters, Bakterije, FNC Diverzant, Trophy Jump, From Another Mother i Svemir.

17.04.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Nadam se da i u ovom izdanju za mjesec veljaču ima za svakog ponešto. Melodičnog black metala mi je previše za barem par mjeseci.

Nagrade

Nagradnjača: Osvojite 2×2 ulaznice za Jonathana u Tvornici

21.02.2015. Ziher.hrVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: facebook.com/thebandjonathan

Foto: facebook.com/thebandjonathan

Riječka indie petorka Jonathan 28. veljače nastupa u Velikom pogonu Tvornice kulture. U proteklih godinu dana grupa je nakon rasprodanog Malog pogona u Tvornici nastupila na Gričevanju, kao predgrupa Editorsima te na Pozitivnom koncertu. Uz novi album „Bliss“ i sve većim brojem fanova Jonathan prvi puta pokušava napasti Veliki pogon Tvornice kulture.

Cijene ulaznica su 30 odnosno 40 kuna na dan koncerta. No, to možda ne vrijedi za vas, jer vas Ziher nagrađuje s 2×2 karte! Sve što trebate napraviti je napisati ime i prezime u komentare, a mi ćemo slučajnim odabirom objaviti sretne dobitnike dan prije koncerta.

(Visited 74 times, 1 visits today)

Komentari