Istaknuto
16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

06.09.2018.

Na jednom mjestu okupili smo najzanimljivije koncerte koji nas ove jeseni očekuju u Zagrebu i Rijeci. Pred nama je sjajna jesen koju će obilježiti Deafheaven, God Is An Astronaut, Editors, Jethro Tull, Mudhoney, ali i brojni domaći izvođači.

Nagrade

Nagradnjača: Osvojite 2×2 ulaznice za Jonathana u Tvornici

21.02.2015. Ziher.hr
Foto: facebook.com/thebandjonathan

Foto: facebook.com/thebandjonathan

Riječka indie petorka Jonathan 28. veljače nastupa u Velikom pogonu Tvornice kulture. U proteklih godinu dana grupa je nakon rasprodanog Malog pogona u Tvornici nastupila na Gričevanju, kao predgrupa Editorsima te na Pozitivnom koncertu. Uz novi album „Bliss“ i sve većim brojem fanova Jonathan prvi puta pokušava napasti Veliki pogon Tvornice kulture.

Cijene ulaznica su 30 odnosno 40 kuna na dan koncerta. No, to možda ne vrijedi za vas, jer vas Ziher nagrađuje s 2×2 karte! Sve što trebate napraviti je napisati ime i prezime u komentare, a mi ćemo slučajnim odabirom objaviti sretne dobitnike dan prije koncerta.

(Visited 61 times, 1 visits today)

Komentari