Istaknuto
19.07.2018.

Tri autorska projekta, jedna opera, jedan mjuzikl, praizvedba jednog suvremenog hrvatskog teksta i uprizorenje jednog klasičnog naslova - to su najbolje predstave u sezoni 2017./18. koje se izdvajaju po svojoj kvaliteti, originalnosti, izvrsnoj režiji i glumačkim ostvarenjima.

18.07.2018.

Prošle godine počeli smo praksu filmova i albuma starih deset godina, tako i ove nastavljamo s filmskim naslovima, ovaj put iz 2008. godine.

Nagrade

NAGRADNJAČA: Osvojite knjigu Duhovi autora Césara Aire!

11.07.2014. Ziher.hr
Foto: facebook.com

Foto: facebook.com

Ako u komentare upišete svoje ime i prezime, možete osvojiti knjigu Duhovi! Ziher vam ovu knjigu argentinskog autora Cesara Aire poklanja u suradnji s izdavačkom kućom Fraktura, a imena sretne/og dobitnice/ka ćemo objaviti u četvrtak na našoj facebook stranici.

Recenzija – Duhovi: Prisutnost na koju se ne osvrćemo

Radnja ovog čudnog ali duhovitog romana smještena je na gradilištu stambene zgrade u Buenos Airesu, a glavni likovi obitelj su noćnog čuvara Raúla Viñasa. Polako se u priči pojavljuju i duhovi prema kojima je knjiga naslovljena. Obitelj Viñas gotovo ih ni ne zamjećuje, oni su prisutni, ali predstavljaju dio svakodnevnog života. Najviše pažnje posvećuje im najstarija Raulova kći, Patra. Kad Patra počne s njima razgovarati i odlaziti na zabavu, stvari odlaze u drugom smjeru.

(Visited 43 times, 1 visits today)

Komentari