Istaknuto
15.11.2017.

Gorillaz su u sklopu europske turneje na kojoj promoviraju album "Humanz" stigli i do Budimpešte gdje su nas podsjetili zašto toliko volimo njihov zarazni spoj funka, hip hopa, gospela i popa. S novim albumom svoj su glazbeni izričaj proširili i na dance glazbu i house ritmove te parter sportske arene pretvorili u plesni podij.

14.11.2017.

Miki ima novi album koji će promovirati u Tvornici kulture! Na novom albumu repa o nogometu, jazzu i palačinkama, a sličan asortiman pizdarija pronaći ćete i ovom razgovoru. O glumcima, plejmejkerima i stolarima pričali smo šetajući kroz Namu, jer se u njoj, kao i u Mikijevim pjesmama, može naći milijun svega.

Nagrade

NAGRADNJAČA: Osvojite knjigu Duhovi autora Césara Aire!

11.07.2014. Ziher.hr
Foto: facebook.com

Foto: facebook.com

Ako u komentare upišete svoje ime i prezime, možete osvojiti knjigu Duhovi! Ziher vam ovu knjigu argentinskog autora Cesara Aire poklanja u suradnji s izdavačkom kućom Fraktura, a imena sretne/og dobitnice/ka ćemo objaviti u četvrtak na našoj facebook stranici.

Recenzija – Duhovi: Prisutnost na koju se ne osvrćemo

Radnja ovog čudnog ali duhovitog romana smještena je na gradilištu stambene zgrade u Buenos Airesu, a glavni likovi obitelj su noćnog čuvara Raúla Viñasa. Polako se u priči pojavljuju i duhovi prema kojima je knjiga naslovljena. Obitelj Viñas gotovo ih ni ne zamjećuje, oni su prisutni, ali predstavljaju dio svakodnevnog života. Najviše pažnje posvećuje im najstarija Raulova kći, Patra. Kad Patra počne s njima razgovarati i odlaziti na zabavu, stvari odlaze u drugom smjeru.

Komentari