Istaknuto
18.02.2018.

Mlada redateljica Lea Anastazija Fleger jedna je od najvećih nada hrvatskog kazalištu. Nakon dvije iznimno hvaljene predstave u HNK u Varaždinu, crne komedije "Bog masakra" i mjuzikla "Prošlih pet godina", čekaju je prvi projekti u Zagrebačkom kazalištu mladih i na Dubrovačkim ljetnim igrama.

18.02.2018.

Svi su čuli za onaj provokativni dio Frljićeve interpretacije Pirandellove drame u Satiričkom kazalištu Kerempuh, no u suštini predstave nalaze se potraga za autentičnim identitetom i borba protiv pasivnosti.

Nagrade

NAGRADNJAČA: Osvojite knjigu Duhovi autora Césara Aire!

11.07.2014. Ziher.hr
Foto: facebook.com

Foto: facebook.com

Ako u komentare upišete svoje ime i prezime, možete osvojiti knjigu Duhovi! Ziher vam ovu knjigu argentinskog autora Cesara Aire poklanja u suradnji s izdavačkom kućom Fraktura, a imena sretne/og dobitnice/ka ćemo objaviti u četvrtak na našoj facebook stranici.

Recenzija – Duhovi: Prisutnost na koju se ne osvrćemo

Radnja ovog čudnog ali duhovitog romana smještena je na gradilištu stambene zgrade u Buenos Airesu, a glavni likovi obitelj su noćnog čuvara Raúla Viñasa. Polako se u priči pojavljuju i duhovi prema kojima je knjiga naslovljena. Obitelj Viñas gotovo ih ni ne zamjećuje, oni su prisutni, ali predstavljaju dio svakodnevnog života. Najviše pažnje posvećuje im najstarija Raulova kći, Patra. Kad Patra počne s njima razgovarati i odlaziti na zabavu, stvari odlaze u drugom smjeru.

(Visited 41 times, 1 visits today)

Komentari