Istaknuto
15.11.2017.

Gorillaz su u sklopu europske turneje na kojoj promoviraju album "Humanz" stigli i do Budimpešte gdje su nas podsjetili zašto toliko volimo njihov zarazni spoj funka, hip hopa, gospela i popa. S novim albumom svoj su glazbeni izričaj proširili i na dance glazbu i house ritmove te parter sportske arene pretvorili u plesni podij.

14.11.2017.

Miki ima novi album koji će promovirati u Tvornici kulture! Na novom albumu repa o nogometu, jazzu i palačinkama, a sličan asortiman pizdarija pronaći ćete i ovom razgovoru. O glumcima, plejmejkerima i stolarima pričali smo šetajući kroz Namu, jer se u njoj, kao i u Mikijevim pjesmama, može naći milijun svega.

Nagrade

NAGRADNJAČA: Osvojite upad na koncert Molly Nilsson!

27.11.2013. Ziher.hr
Foto: mollynilsson_facebook.com/mollynilsson.jpg

Foto: mollynilsson_facebook.com/mollynilsson.jpg

Ukoliko ste željni još jednog dobrog koncerta, uputite se 29.11 u Močvaru i zabavite  uz sljedeći glazbeni program:

MOLLY NILSSON

U Zagreb nam po prvi put dolazi omiljena švedska DIY diva s berlinskim prebivalištem. Molly Nilsson iz dubine laptopa i sintesajzera čupa plesne beatove i zarazne melodijee da bi preko njih nanizala mahom sjetne romantičarske stihove. Kao krajnji rezultat dobivamo melankolični sobni synth pop u svom najboljem izdanju! Na aktualnoj turneji, Molly Nillson predstavlja novi album ‘The Travels’, objavljen ovog ljeta.

 MANMACHINE

Domaće snage u disciplini “čovjek + sintesajzer + čemer” predstavlja a tko drugi nego ManMachine. Igrom slučaja, ili radije sudbine, Čovik Mašina i Molly Nilsson su frendovi. Nakon što je ljetos imao čast otvoriti njen specijalni pozdravni koncert povodom američke turneje, ovom će prilikom uzvratiti gostoprimstvo!

 ŽIVA MUZIKA DJ-i

Prije i između koncerata, uz ovu ćete glazbenu podlogu moći popravljati šiške u kutu ili plesati degutantni stiskavac. Nakon koncerata, nudi se kolektivna terapija antidepresivima u obliku dekadentnog tuluma koji će trajati dugo u noć.

VJ DONNIE

Nakon što nas je počastio zanimljivim VJ-ingom na koncertima Light Asylum i Pictureplane, te impresivnom vizualnom instalacijom na nastupu Mushy, ovom prilikom očekujemo ni manje ni više nego vizualni spektakl!

Na mjestu događaja očekuje vas “Molltar” i još neka iznenađenja. Cijena ulaznice je 45 kn u pretprodaji, te 60 kn na ulazu na dan koncerta. Pretprodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 22) i Rockmark (Berislavićeva 13).

Ziher.hr ovom prilikom daje jednom čitatelju priliku da prisustvuje koncertu Molly Nilsson, a sve što trebate napraviti je ostaviti ime i prezime u komentar ispod članka. Pobjednika objavljujemo u ponoć!

Komentari