Istaknuto
13.07.2018.

Uoči koncerta Mayalesa u Muzeju suvremene umjetnosti, sjeo sam s Petrom Beluhanom u jedan kvartovski kafić na Sigečici pa smo porazgovarali o "Simbolu za sunce", trenutnoj postavi benda, ovogodišnjem INmusicu, što to znači biti autentičan na sceni i drugim temama.

02.07.2018.

Prošao je još jedan INmusic festival. Ovo su zaključna razmatranja i komentar Ziherove glazbene redakcije na trinaesti INmusic festival.

Nagrade

NAGRADNJAČA: Osvojite upad na koncert Molly Nilsson!

27.11.2013. Ziher.hr
Foto: mollynilsson_facebook.com/mollynilsson.jpg

Foto: mollynilsson_facebook.com/mollynilsson.jpg

Ukoliko ste željni još jednog dobrog koncerta, uputite se 29.11 u Močvaru i zabavite  uz sljedeći glazbeni program:

MOLLY NILSSON

U Zagreb nam po prvi put dolazi omiljena švedska DIY diva s berlinskim prebivalištem. Molly Nilsson iz dubine laptopa i sintesajzera čupa plesne beatove i zarazne melodijee da bi preko njih nanizala mahom sjetne romantičarske stihove. Kao krajnji rezultat dobivamo melankolični sobni synth pop u svom najboljem izdanju! Na aktualnoj turneji, Molly Nillson predstavlja novi album ‘The Travels’, objavljen ovog ljeta.

 MANMACHINE

Domaće snage u disciplini “čovjek + sintesajzer + čemer” predstavlja a tko drugi nego ManMachine. Igrom slučaja, ili radije sudbine, Čovik Mašina i Molly Nilsson su frendovi. Nakon što je ljetos imao čast otvoriti njen specijalni pozdravni koncert povodom američke turneje, ovom će prilikom uzvratiti gostoprimstvo!

 ŽIVA MUZIKA DJ-i

Prije i između koncerata, uz ovu ćete glazbenu podlogu moći popravljati šiške u kutu ili plesati degutantni stiskavac. Nakon koncerata, nudi se kolektivna terapija antidepresivima u obliku dekadentnog tuluma koji će trajati dugo u noć.

VJ DONNIE

Nakon što nas je počastio zanimljivim VJ-ingom na koncertima Light Asylum i Pictureplane, te impresivnom vizualnom instalacijom na nastupu Mushy, ovom prilikom očekujemo ni manje ni više nego vizualni spektakl!

Na mjestu događaja očekuje vas “Molltar” i još neka iznenađenja. Cijena ulaznice je 45 kn u pretprodaji, te 60 kn na ulazu na dan koncerta. Pretprodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 22) i Rockmark (Berislavićeva 13).

Ziher.hr ovom prilikom daje jednom čitatelju priliku da prisustvuje koncertu Molly Nilsson, a sve što trebate napraviti je ostaviti ime i prezime u komentar ispod članka. Pobjednika objavljujemo u ponoć!

(Visited 55 times, 1 visits today)

Komentari