Istaknuto
23.03.2018.

Zagrebački graveyard pop dvojac danas promovira svoj drugi album "Lonely Boys" u Tvornici. Na koncertu ćete čuti sve što vam oni žele poručiti, a za sve ostalo što vas zanima, zavirite u intervju s Anjom Papa.

15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

Nagrade

NAGRADNJAČA: Poklanjamo roman Balada o zvjezdanom moru

24.09.2014. Ziher.hr
Foto: facebook.com/Fraktura

Foto: facebook.com/Fraktura

U suradnji s Frakturom, Ziher Vam poklanja roman Balada o zvjezdanom moru! Do knjige je jednostavno. Upišite svoje ime i prezime u komentare ispod članka i pričekajte nedjelju kada ćemo objaviti dobitnicu/ka, naravno, na svojoj facebook stranici.

Recenzija: Balada o zvjezdanom moru – Beskrajna meditacija o… životu?

Ovaj roman Marice Bodrožić koji se proteže na 150 stranica govori o skitanjima glavne junakinje Europom, od Amsterdama i Pariza do Splita i Berlina, i malobrojnim trenutcima sreće s Iljom, piscem i oženjenim muškarcem koji dolazi iz Sarajeva. Ova ispovijest nudi malo fabule, a mnogo razmišljanja, tokova svijesti i meditacije o raznim temama iz života.

(Visited 38 times, 1 visits today)

Komentari