Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Nagrade

NAGRADNJAČA: Poklanjamo roman Balada o zvjezdanom moru

24.09.2014. Ziher.hr
Foto: facebook.com/Fraktura

Foto: facebook.com/Fraktura

U suradnji s Frakturom, Ziher Vam poklanja roman Balada o zvjezdanom moru! Do knjige je jednostavno. Upišite svoje ime i prezime u komentare ispod članka i pričekajte nedjelju kada ćemo objaviti dobitnicu/ka, naravno, na svojoj facebook stranici.

Recenzija: Balada o zvjezdanom moru – Beskrajna meditacija o… životu?

Ovaj roman Marice Bodrožić koji se proteže na 150 stranica govori o skitanjima glavne junakinje Europom, od Amsterdama i Pariza do Splita i Berlina, i malobrojnim trenutcima sreće s Iljom, piscem i oženjenim muškarcem koji dolazi iz Sarajeva. Ova ispovijest nudi malo fabule, a mnogo razmišljanja, tokova svijesti i meditacije o raznim temama iz života.

(Visited 44 times, 1 visits today)

Komentari