Istaknuto
15.11.2017.

Gorillaz su u sklopu europske turneje na kojoj promoviraju album "Humanz" stigli i do Budimpešte gdje su nas podsjetili zašto toliko volimo njihov zarazni spoj funka, hip hopa, gospela i popa. S novim albumom svoj su glazbeni izričaj proširili i na dance glazbu i house ritmove te parter sportske arene pretvorili u plesni podij.

14.11.2017.

Miki ima novi album koji će promovirati u Tvornici kulture! Na novom albumu repa o nogometu, jazzu i palačinkama, a sličan asortiman pizdarija pronaći ćete i ovom razgovoru. O glumcima, plejmejkerima i stolarima pričali smo šetajući kroz Namu, jer se u njoj, kao i u Mikijevim pjesmama, može naći milijun svega.

Nagrade

NAGRADNJAČA: Poklanjamo roman Balada o zvjezdanom moru

24.09.2014. Ziher.hr
Foto: facebook.com/Fraktura

Foto: facebook.com/Fraktura

U suradnji s Frakturom, Ziher Vam poklanja roman Balada o zvjezdanom moru! Do knjige je jednostavno. Upišite svoje ime i prezime u komentare ispod članka i pričekajte nedjelju kada ćemo objaviti dobitnicu/ka, naravno, na svojoj facebook stranici.

Recenzija: Balada o zvjezdanom moru – Beskrajna meditacija o… životu?

Ovaj roman Marice Bodrožić koji se proteže na 150 stranica govori o skitanjima glavne junakinje Europom, od Amsterdama i Pariza do Splita i Berlina, i malobrojnim trenutcima sreće s Iljom, piscem i oženjenim muškarcem koji dolazi iz Sarajeva. Ova ispovijest nudi malo fabule, a mnogo razmišljanja, tokova svijesti i meditacije o raznim temama iz života.

Komentari