Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Nagrade

NAGRADNJAČA: Poklanjamo roman Balada o zvjezdanom moru

24.09.2014. Ziher.hrVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: facebook.com/Fraktura

Foto: facebook.com/Fraktura

U suradnji s Frakturom, Ziher Vam poklanja roman Balada o zvjezdanom moru! Do knjige je jednostavno. Upišite svoje ime i prezime u komentare ispod članka i pričekajte nedjelju kada ćemo objaviti dobitnicu/ka, naravno, na svojoj facebook stranici.

Recenzija: Balada o zvjezdanom moru – Beskrajna meditacija o… životu?

Ovaj roman Marice Bodrožić koji se proteže na 150 stranica govori o skitanjima glavne junakinje Europom, od Amsterdama i Pariza do Splita i Berlina, i malobrojnim trenutcima sreće s Iljom, piscem i oženjenim muškarcem koji dolazi iz Sarajeva. Ova ispovijest nudi malo fabule, a mnogo razmišljanja, tokova svijesti i meditacije o raznim temama iz života.

(Visited 49 times, 1 visits today)

Komentari