Istaknuto
21.06.2018.

"Katalonac" je naizgled neobavezna predstava koja će znalački nenametljivo, zakrivena smijehom, u gledatelju zatitrati neke mnogo dublje žice, vrlo aktualne u našem društvu.

20.06.2018.

Kolektiv emge prošle se godine na 14. Velesajmu kulture bavio pitanjem revitalizacije i prenamjene prostora zagrebačkih kinodvorana, u sklopu čega je nastala izložba "Kino 041 – pogled na prošlost i sadašnjost zagrebačkih kinodvorana". Izložba je ponovno postavljena na ovogodišnjem Design Districtu, što je bio povod za razgovor s Tenom Bakšaj, jednom od članica kolektiva.

Nagrade

NAGRADNJAČA: Poklanjamo roman Balada o zvjezdanom moru

24.09.2014. Ziher.hr
Foto: facebook.com/Fraktura

Foto: facebook.com/Fraktura

U suradnji s Frakturom, Ziher Vam poklanja roman Balada o zvjezdanom moru! Do knjige je jednostavno. Upišite svoje ime i prezime u komentare ispod članka i pričekajte nedjelju kada ćemo objaviti dobitnicu/ka, naravno, na svojoj facebook stranici.

Recenzija: Balada o zvjezdanom moru – Beskrajna meditacija o… životu?

Ovaj roman Marice Bodrožić koji se proteže na 150 stranica govori o skitanjima glavne junakinje Europom, od Amsterdama i Pariza do Splita i Berlina, i malobrojnim trenutcima sreće s Iljom, piscem i oženjenim muškarcem koji dolazi iz Sarajeva. Ova ispovijest nudi malo fabule, a mnogo razmišljanja, tokova svijesti i meditacije o raznim temama iz života.

(Visited 40 times, 1 visits today)

Komentari