Istaknuto
20.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi odaberite svog favorita.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Nagrade

Nagradnjača: Proljetni party na disco rolama!

13.04.2013. Ziher.hrVrijeme čitanja: 2 minute

Foto: disco-disco.com

Kako su roleri na disco rolama i outfitu s veselim, cvjetnim detaljima prošli vikend u Sportskom centru Kuna na Zagrebačkom velesajmu, gdje se ta novopopularna zabava održava svake subote od 21 do 23 sata i okuplja sve veći broj Zagrepčana od 7 do 77, unatoč vremenskim (ne)prilikama koje nas dugo nisu mazile, uspješno dozvali proljeće, tako će ove subote na istom mjestu u isto vrijeme u svojim ‘cipelicama na kotačićima’ od sreće – zaplesati, i to na retro mjuzu nezaboravnih 70-ih i 80-ih koju su složili glazbeni majstori iz najpopularnijeg zagrebačkog kluba Pepermint.

Uz to, dočekat će ih široko otvorena vrata crvenog londonskog doubledeckera parkiranog tik do rolerišta gdje će se svi moći osvježiti toplim čajem različitih proljetnih okusa ili nezamjenjivom dozom kofeina, a svi koji na ‘rolerskom podiju’ pokažu zavidno plesno manevriranje na disco rolama ili čak koreografiju (šifra:ima genijalnih pokreta u spotovima na youtubeu i bez padova molim), bit će nagrađeni prema želji Školom rolanja ili Školom inline hokeja (hokeja na rolama s profi-vodstvom), proljetnim nagradama iznenađenja, kao i bogatim poklon bonovima koji se mogu iskoristiti u Sportskom centru Kuna.  Za sve koji dođu u disco rolama, ulaz je slobodan, a za ostale je 15 kuna što uključuje i okrepljenje kavom ili čajem prema izboru. Tko još nema ‘rolerske cipelice’, u Sportskom centru Kuna može ih unajmiti po simboličnoj cijeni od deset kuna.

Just shut up and – dance!

Nagradnjača: Ziher ponovo dijeli 2×2 ulaznice za danas (13.travnja), što uključuje: slobodan ulaz, najam rola i poklon iznenađenja. Sve što trebate napraviti je poslati email s imenom i prezimenom na desk@ziher.hr.

 

(Visited 111 times, 1 visits today)

Komentari