Istaknuto
17.10.2018.

U rubrici Nova glazba redovito izdvajamo najzanimljivije aktualne singlove i videospotove, a vi birate svog favorita.

16.10.2018.

The Cure, bend koji je u 40 godina dostigao vrh i tu se utaborio, na vlastiti zahtjev nastupa na Exit festivalu.

Nagrade

Nagradnjača: Proljetni party na disco rolama!

13.04.2013. Ziher.hr

Foto: disco-disco.com

Kako su roleri na disco rolama i outfitu s veselim, cvjetnim detaljima prošli vikend u Sportskom centru Kuna na Zagrebačkom velesajmu, gdje se ta novopopularna zabava održava svake subote od 21 do 23 sata i okuplja sve veći broj Zagrepčana od 7 do 77, unatoč vremenskim (ne)prilikama koje nas dugo nisu mazile, uspješno dozvali proljeće, tako će ove subote na istom mjestu u isto vrijeme u svojim ‘cipelicama na kotačićima’ od sreće – zaplesati, i to na retro mjuzu nezaboravnih 70-ih i 80-ih koju su složili glazbeni majstori iz najpopularnijeg zagrebačkog kluba Pepermint.

Uz to, dočekat će ih široko otvorena vrata crvenog londonskog doubledeckera parkiranog tik do rolerišta gdje će se svi moći osvježiti toplim čajem različitih proljetnih okusa ili nezamjenjivom dozom kofeina, a svi koji na ‘rolerskom podiju’ pokažu zavidno plesno manevriranje na disco rolama ili čak koreografiju (šifra:ima genijalnih pokreta u spotovima na youtubeu i bez padova molim), bit će nagrađeni prema želji Školom rolanja ili Školom inline hokeja (hokeja na rolama s profi-vodstvom), proljetnim nagradama iznenađenja, kao i bogatim poklon bonovima koji se mogu iskoristiti u Sportskom centru Kuna.  Za sve koji dođu u disco rolama, ulaz je slobodan, a za ostale je 15 kuna što uključuje i okrepljenje kavom ili čajem prema izboru. Tko još nema ‘rolerske cipelice’, u Sportskom centru Kuna može ih unajmiti po simboličnoj cijeni od deset kuna.

Just shut up and – dance!

Nagradnjača: Ziher ponovo dijeli 2×2 ulaznice za danas (13.travnja), što uključuje: slobodan ulaz, najam rola i poklon iznenađenja. Sve što trebate napraviti je poslati email s imenom i prezimenom na desk@ziher.hr.

 

(Visited 105 times, 1 visits today)

Komentari