Istaknuto
15.11.2017.

Gorillaz su u sklopu europske turneje na kojoj promoviraju album "Humanz" stigli i do Budimpešte gdje su nas podsjetili zašto toliko volimo njihov zarazni spoj funka, hip hopa, gospela i popa. S novim albumom svoj su glazbeni izričaj proširili i na dance glazbu i house ritmove te parter sportske arene pretvorili u plesni podij.

14.11.2017.

Miki ima novi album koji će promovirati u Tvornici kulture! Na novom albumu repa o nogometu, jazzu i palačinkama, a sličan asortiman pizdarija pronaći ćete i ovom razgovoru. O glumcima, plejmejkerima i stolarima pričali smo šetajući kroz Namu, jer se u njoj, kao i u Mikijevim pjesmama, može naći milijun svega.

Nagrade

Nagradnjača: Slika koja nedostaje u DokuKinu

19.03.2014. Lucija Klarić
FOTO:facebook.com/slika koja nedostaje

FOTO:facebook.com/slika koja nedostaje

Slika koja nedostaje film je kultnog kambodžanskog redatelja Rithy Panha. Kombiniranjem arhive, detaljnog emotivnog dokumentarnog pripovjedanja i rijetko korištene tehnike snimanja lutaka, on sastavlja sliku koja nedostaje. Iako je o režimu Crvenih Kmera mnogo toga rečeno, Rithy Pahn uspjeva otkriti jednu drugu stranu te priče koja proizlazi iz osobne persepktive, perspektive  jednog jedanestogodišnjaka.  Putem vlastitog djetinjstva, slaže sliku tada najparanoičnije zemlje  na svijetu i ne stavljajući u prvi plan osudu,  na suptilan i vizualno zanimljiv način pokazuje još jednom zašto je jedan od boljih nezavisnih redatelja današnjice.

Za one koje bi voljeli pogledati ovaj orginalni dokumentarac, Ziher.hr dijeli 1×2 ulaznice za projekciju u četvrtak ili petak (obje u 19h). Ako želite osvojiti karte, u komentaru nam ostavite svoje ime i prezime te dan na koji biste voljeli otići pogledati film. Sretne dobitnike objavit ćemo na Facebook stranicama Ziher.hr-a.

 

Komentari