Istaknuto
22.04.2019.

Vrijeme čitanja: 6 minute Po završetku svakog mjeseca primit ćemo se posla i skupit ćemo nedavno izašle albume koje smo slušali na jedno mjesto. U ožujku su nam kroz player prolazili Porto Morto, Pseća plaža, Killed a Fox, The Sepia Sisters, Bakterije, FNC Diverzant, Trophy Jump, From Another Mother i Svemir.

17.04.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Nadam se da i u ovom izdanju za mjesec veljaču ima za svakog ponešto. Melodičnog black metala mi je previše za barem par mjeseci.

Nagrade

Nagradnjača: So Untouchable, Halter Ego i Francuzi Lunch u Medici

17.02.2015. Ziher.hrVrijeme čitanja: 2 minute
Foto: Icarus Booking

Foto: Icarus Booking

Popularna zagrebačka Medika već nas je razmazila odličnim koncertima, a ovoga četvrtka opet garantiraju odličan provod. Akc Attack će ovom prilikom ugostiti tri mlada benda od kojih su dva domaća, zagrebačka, a jedan dolazi iz Francuske. Spomenuti Francuzi su bend pod imenom Lunch, a s njima će 19.2. na pozornicu stati i Medici već poznat So Untouchable te ženski bend Halter Ego. Koncert je u organizaciji Icarus Bookinga službeno počinje u 21 sat, a ulaznicu možete kupiti na ulazu po cijeni od 25 kuna.

Lunch je mladi bend iz francuskog Marseillea. Sviraju punk rock, a trenutno su na balkanskoj turneji gdje će uz Zagreb posjetiti i Karlovac, Beograd, Novi Sad, Kragujevac, Suboticu, a dva koncerta odradit će u Rumunjskoj i jedan u Italiji. Lunch čine bubanj, bass gitara i gitara, a gitarist je i glavni vokal benda. Organizatori obećavaju odličan provod i puno plesa, poga i zabave uz glazbu ovoga tria. Ovo im je već druga balkanska turneja u karijeri, a kako su se proveli na njoj najbolje može opisati video koji možete pogledati u nastavku.

So Untouchable već je dobro poznat zagrebačkoj publici, ali i Akc Attacku. Prvi koncert u Akc Attacku odradili su 2013. godine, prije i poslije kojega su odradili više nastupa u Gray Roomu. Osim toga, svirali su u zagrebačkom Saxu i u Vintage Industrial Baru u sklopu Good Vibrationsa prije nekoliko dana. Ovim koncertom So Untouchable nastavlja promovirati novi EP “The Gap between Us” koji je izašao krajem prošle godine. Uz pjesme s novog EP-a, u četvrtak ćemo moći poslušati i pjesme s prvog EP-a nedodirljivih, “Blue/Yellow”. Za zagrijavanje za četvrtak u nastavku možete poslušati zadnji EP.

Halter Ego je još jedan zagrebački bend koji će u četvrtak stati pred Akc Attack. Bend se sastoji od četiri mlade dame od kojih su neke svirale u Bleeding on Wednesday, Distopiji ili Rock Flocku. Bend djeluje od svibnja prošle godine, a svoju glazbu opisuju kao (h)alternativni punk ‘n’ roll. Za sada su snimile jedan EP naziva “ZET, Stani” kojeg su izdale još u studenom prošle godine.

Ziher ima 2×1 upad za ovaj koncert u Medici, a ukoliko ih želite osvojiti upišite svoje ime i prezime u komentare ispod članka. Dobitnike ćemo objaviti u četvrtak u jutarnjim satima ovdje i na Ziherovoj Facebook stranici.

(Visited 99 times, 1 visits today)

Komentari