Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Nagrade

NAGRADNJAČA: Poklanjamo dvije ulaznice za premijeru filma The Giver

27.09.2014. Ziher.hr

the giver

Možda ste istoimenu knjigu autorice Lois Lowry čitali u djetinjstvu, a možda bi radije bili upoznati s pričom kroz film. The Giver je znanstveno-fantastična drama o utopijskom društvu koje se sve više razlaže i pretvara u distopiju. Godina je 2048. i svijet živi u prividnom miru i spokoju nakon velikog rata koji ih je potaknuo da počnu iznova i to doslovce. Svim preostalim preživjelima su obrisana pamćenja, osim jednom jedinom čovjeku koji na temelju sjećanja i iskustva savjetuje trenutne vođe tog utopijskog društva. Mladi Jonas izabran je da naslijedi tu poziciju, a pritom će naučiti da su bol i patnja ono što unosi balans u živote ljudi te da su potrebni isto koliko mir i spokoj.

Film je krcat slavnim imenima, od Jeffa Bridgesa, Meryl Streep, Alexandera Skarsgarda, Katie Holmes i Taylor Swift do mladih nada u usponu poput Brentona Thwaitesa, Odeye Rush i Camerona Monaghana. Ako ste zaintrigirani i želite biti među prvima koji će pogledati film, dijelimo pozivnicu za premijeru filma koja vrijedi za dvije osobe! Premijera je u utorak, 30.9. u Avenue Mallu u Zagrebu, a dobitnike objavljujemo u ponedjeljak navečer na našoj Facebook stranici. Sve što trebate je ostaviti ime i prezime u komentarima ispod članka, a Random.org će odabrati sretnog dobitnika ili dobitnicu.

(Visited 54 times, 1 visits today)

Komentari