Istaknuto
15.11.2017.

Gorillaz su u sklopu europske turneje na kojoj promoviraju album "Humanz" stigli i do Budimpešte gdje su nas podsjetili zašto toliko volimo njihov zarazni spoj funka, hip hopa, gospela i popa. S novim albumom svoj su glazbeni izričaj proširili i na dance glazbu i house ritmove te parter sportske arene pretvorili u plesni podij.

14.11.2017.

Miki ima novi album koji će promovirati u Tvornici kulture! Na novom albumu repa o nogometu, jazzu i palačinkama, a sličan asortiman pizdarija pronaći ćete i ovom razgovoru. O glumcima, plejmejkerima i stolarima pričali smo šetajući kroz Namu, jer se u njoj, kao i u Mikijevim pjesmama, može naći milijun svega.

Nagrade

NAGRADNJAČA: Poklanjamo dvije ulaznice za premijeru filma The Giver

27.09.2014. Ziher.hr

the giver

Možda ste istoimenu knjigu autorice Lois Lowry čitali u djetinjstvu, a možda bi radije bili upoznati s pričom kroz film. The Giver je znanstveno-fantastična drama o utopijskom društvu koje se sve više razlaže i pretvara u distopiju. Godina je 2048. i svijet živi u prividnom miru i spokoju nakon velikog rata koji ih je potaknuo da počnu iznova i to doslovce. Svim preostalim preživjelima su obrisana pamćenja, osim jednom jedinom čovjeku koji na temelju sjećanja i iskustva savjetuje trenutne vođe tog utopijskog društva. Mladi Jonas izabran je da naslijedi tu poziciju, a pritom će naučiti da su bol i patnja ono što unosi balans u živote ljudi te da su potrebni isto koliko mir i spokoj.

Film je krcat slavnim imenima, od Jeffa Bridgesa, Meryl Streep, Alexandera Skarsgarda, Katie Holmes i Taylor Swift do mladih nada u usponu poput Brentona Thwaitesa, Odeye Rush i Camerona Monaghana. Ako ste zaintrigirani i želite biti među prvima koji će pogledati film, dijelimo pozivnicu za premijeru filma koja vrijedi za dvije osobe! Premijera je u utorak, 30.9. u Avenue Mallu u Zagrebu, a dobitnike objavljujemo u ponedjeljak navečer na našoj Facebook stranici. Sve što trebate je ostaviti ime i prezime u komentarima ispod članka, a Random.org će odabrati sretnog dobitnika ili dobitnicu.

Komentari