Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Nagrade

NAGRADNJAČA: Poklanjamo dvije ulaznice za premijeru filma The Giver

27.09.2014. Ziher.hr

the giver

Možda ste istoimenu knjigu autorice Lois Lowry čitali u djetinjstvu, a možda bi radije bili upoznati s pričom kroz film. The Giver je znanstveno-fantastična drama o utopijskom društvu koje se sve više razlaže i pretvara u distopiju. Godina je 2048. i svijet živi u prividnom miru i spokoju nakon velikog rata koji ih je potaknuo da počnu iznova i to doslovce. Svim preostalim preživjelima su obrisana pamćenja, osim jednom jedinom čovjeku koji na temelju sjećanja i iskustva savjetuje trenutne vođe tog utopijskog društva. Mladi Jonas izabran je da naslijedi tu poziciju, a pritom će naučiti da su bol i patnja ono što unosi balans u živote ljudi te da su potrebni isto koliko mir i spokoj.

Film je krcat slavnim imenima, od Jeffa Bridgesa, Meryl Streep, Alexandera Skarsgarda, Katie Holmes i Taylor Swift do mladih nada u usponu poput Brentona Thwaitesa, Odeye Rush i Camerona Monaghana. Ako ste zaintrigirani i želite biti među prvima koji će pogledati film, dijelimo pozivnicu za premijeru filma koja vrijedi za dvije osobe! Premijera je u utorak, 30.9. u Avenue Mallu u Zagrebu, a dobitnike objavljujemo u ponedjeljak navečer na našoj Facebook stranici. Sve što trebate je ostaviti ime i prezime u komentarima ispod članka, a Random.org će odabrati sretnog dobitnika ili dobitnicu.

(Visited 47 times, 1 visits today)

Komentari