Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Nagrade

Nagradnjača: Ti, Dojo i Nadja u Klubu

12.11.2014. Ziher.hrVrijeme čitanja: 2 minute
Foto: facebook.com/ Klub

Foto: facebook.com/ Klub

Radio Student slavi punoljetnost, pa u sklopu rođendana organizira izvrsne koncerte. Jedan od njih je i sutrašnji koncert u Klubu. Klub će ugostiti beogradski psihodelični elektro-pop duo Ti, kojeg smo imali priliku slušati na ovogodišnjem INMusic festivalu. Kao posebne koncertne  gošće nastupaju novosadska kantautorica Dojo i mlada Nadja. Za after party pobrinut će se odlični indie DJ dvojac – Joyride. Provjerite zašto se radi o koncertu kojeg vrijedi ne propustiti.


Ti je psihodelični pop duo koji čine Ilija Duni i Trajče Nikolovski. Obojica su rodom iz Makedonije, upoznali su se u Beogradu, u zgradi BIGZ-a, i u ljeto 2012. osnivaju grupu Ti. Probe imaju u dnevnoj sobi Ilijinog stana, gdje Trajče svira elektronski bubanj, Ilija gitaru i bass sintisajzer, dok obojica pjevaju. Ilija je prethodno svirao u bendovima Petrol i Meatmarket, a Trajče u bendu White Noise in a White Room i Čistilište. Glazba grupe Ti je puna pamtljivih i često sanjivih melodija Dunijeve gitare, punih i ugodnih bass dionica na sintu, sjajnog dvoglasa i jednostavnih hipnotizirajućih tekstova i Trajčeovih ritmova koji obuzimaju i stvaraju ugodnu atmosferu ljetnjeg kišnog poslijepodneva provedenog sa suhe strane prozora ili kasnog buđenja u danu bez mnogo obaveza.

Dojo.

Novosadska kantautoricaa Dunja Dačić prvi put se popela na stage kao Dojo u listopadu 2013. Bio je to trenutak kada je glazbena scena regija počela poprimati sasvim nove boje, kroz kompleksne ali pitke tonove – melodije koje bude sva čula. Dojo kao paletu koristi gitaru, sintisajzere i semplove, a magičnu zvučnu sliku kreira glasom koji oduzima dah.Nastupajući uglavnom kao specijalna gošća grupe Ti, Dojo je za kratko vrijeme uspjela šarmirati publiku prije svega svojom senzualnošću i specifičnim stilom. Dojo je i PJ Harvey i Thom York i Bat For Lashes i Patti Smith i Philip Glass i Massive Attack, a ipak Dunja Dačić! Na nastupima u Zagrebu i Rijeci Dojo će promovirati svoj aktualni EP “Endings“.

Nadja

Nadja je indie / art rock / singer-songwriter projekt iza koga stoji sedamnaestogodišnja Nadja Vračarić iz Novog Sada. Glazbu stvara pod utjecajem izvođača kao što su St. Vincent, Eugene McGuinness, Anna Calvi, Sufjan Stevens i Arcade Fire. Svoj solo projekt je započela u rujnu 2013. godine.

Ziher vam dijeli 2×1 upad za koncert. Brzo u komentaru ispod članka ostavite vaše ime i prezime, sutra ujutro izvlačimo dobitnike koje ćemo objaviti i na našoj facebook stranici. Za one koji ne budu sretni dobitnici, ulaznice možete kupiti u pretprodaji po cijeni od 35kn, dok će na dan koncerta ( ako ih ostane) cijena ulaznica biti 45kn. Broj ulaznica je zbog kapaciteta Kluba ograničen na 140, a možete ih kupiti na službenim prodajnim mjestima (Tvornica Kulture, Aquarius CD shop, Dirty Old Shop i preko Entrio servisa.)

 

(Visited 82 times, 1 visits today)

Komentari