Istaknuto
15.11.2017.

Gorillaz su u sklopu europske turneje na kojoj promoviraju album "Humanz" stigli i do Budimpešte gdje su nas podsjetili zašto toliko volimo njihov zarazni spoj funka, hip hopa, gospela i popa. S novim albumom svoj su glazbeni izričaj proširili i na dance glazbu i house ritmove te parter sportske arene pretvorili u plesni podij.

14.11.2017.

Miki ima novi album koji će promovirati u Tvornici kulture! Na novom albumu repa o nogometu, jazzu i palačinkama, a sličan asortiman pizdarija pronaći ćete i ovom razgovoru. O glumcima, plejmejkerima i stolarima pričali smo šetajući kroz Namu, jer se u njoj, kao i u Mikijevim pjesmama, može naći milijun svega.

Nagrade

Nagradnjača: UKF X-Bass u režiji Retrostepa i No Behaviour u Klubu

18.09.2014. Ziher.hr
Foto: Press

Foto: Press

YEM, Klub. i Retrostep ove subote, 20. rujna, udružuju snage na X-Bass partyju u spomenutom klubu. Party je ujedno i prvi u nizu promo partyja za EXIT 2015, s obzirom na to da je UKF X-Bass standardni EXIT „After 2am“ program.

Party će biti na dva floora. Retrostep floorom upravljat će DJ-evi Sin i BornaR, a puštat će drum’n’bass i dubstep, dok će DJ-evi Cool Name, P Thing i Big Oz iz No Behaviour crewa preuzeti drugi floor te puštati novu jamajkansku i svjetsku bass glazbu – Dancehall, Azonto, Afro-Beat, Trap, Hip-Hop, Carib—Bass.

Upad je 10 kn, a nakon 00:30 20 kuna, no dvoje sretnika može osvojiti besplatni upad. Sve što morate učiniti je u komentare ispod članka upisati svoje ime i prezime i nadati se da će kompjuterski programi izbaciti vaše ime. Rezultate ćemo objaviti u petak, 19. rujna, u poslijepodnevnim satima, na Ziherovoj Facebook stranici. 

Ekipa najavljuje i da će se krajem studenog u Tvornici kulture održati jubilarni, deseti Pendulum vs. Prodigy party.

Komentari