Istaknuto
21.06.2018.

"Katalonac" je naizgled neobavezna predstava koja će znalački nenametljivo, zakrivena smijehom, u gledatelju zatitrati neke mnogo dublje žice, vrlo aktualne u našem društvu.

20.06.2018.

Kolektiv emge prošle se godine na 14. Velesajmu kulture bavio pitanjem revitalizacije i prenamjene prostora zagrebačkih kinodvorana, u sklopu čega je nastala izložba "Kino 041 – pogled na prošlost i sadašnjost zagrebačkih kinodvorana". Izložba je ponovno postavljena na ovogodišnjem Design Districtu, što je bio povod za razgovor s Tenom Bakšaj, jednom od članica kolektiva.

Nagrade

Nagradnjača: UKF X-Bass u režiji Retrostepa i No Behaviour u Klubu

18.09.2014. Ziher.hr
Foto: Press

Foto: Press

YEM, Klub. i Retrostep ove subote, 20. rujna, udružuju snage na X-Bass partyju u spomenutom klubu. Party je ujedno i prvi u nizu promo partyja za EXIT 2015, s obzirom na to da je UKF X-Bass standardni EXIT „After 2am“ program.

Party će biti na dva floora. Retrostep floorom upravljat će DJ-evi Sin i BornaR, a puštat će drum’n’bass i dubstep, dok će DJ-evi Cool Name, P Thing i Big Oz iz No Behaviour crewa preuzeti drugi floor te puštati novu jamajkansku i svjetsku bass glazbu – Dancehall, Azonto, Afro-Beat, Trap, Hip-Hop, Carib—Bass.

Upad je 10 kn, a nakon 00:30 20 kuna, no dvoje sretnika može osvojiti besplatni upad. Sve što morate učiniti je u komentare ispod članka upisati svoje ime i prezime i nadati se da će kompjuterski programi izbaciti vaše ime. Rezultate ćemo objaviti u petak, 19. rujna, u poslijepodnevnim satima, na Ziherovoj Facebook stranici. 

Ekipa najavljuje i da će se krajem studenog u Tvornici kulture održati jubilarni, deseti Pendulum vs. Prodigy party.

(Visited 50 times, 1 visits today)

Komentari