Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Nagrade

Nagradnjača: UKF X-Bass u režiji Retrostepa i No Behaviour u Klubu

18.09.2014. Ziher.hr
Foto: Press

Foto: Press

YEM, Klub. i Retrostep ove subote, 20. rujna, udružuju snage na X-Bass partyju u spomenutom klubu. Party je ujedno i prvi u nizu promo partyja za EXIT 2015, s obzirom na to da je UKF X-Bass standardni EXIT „After 2am“ program.

Party će biti na dva floora. Retrostep floorom upravljat će DJ-evi Sin i BornaR, a puštat će drum’n’bass i dubstep, dok će DJ-evi Cool Name, P Thing i Big Oz iz No Behaviour crewa preuzeti drugi floor te puštati novu jamajkansku i svjetsku bass glazbu – Dancehall, Azonto, Afro-Beat, Trap, Hip-Hop, Carib—Bass.

Upad je 10 kn, a nakon 00:30 20 kuna, no dvoje sretnika može osvojiti besplatni upad. Sve što morate učiniti je u komentare ispod članka upisati svoje ime i prezime i nadati se da će kompjuterski programi izbaciti vaše ime. Rezultate ćemo objaviti u petak, 19. rujna, u poslijepodnevnim satima, na Ziherovoj Facebook stranici. 

Ekipa najavljuje i da će se krajem studenog u Tvornici kulture održati jubilarni, deseti Pendulum vs. Prodigy party.

(Visited 59 times, 1 visits today)

Komentari