Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Nagrade

Nagradnjača: UKF X-Bass u režiji Retrostepa i No Behaviour u Klubu

18.09.2014. Ziher.hrVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: Press

Foto: Press

YEM, Klub. i Retrostep ove subote, 20. rujna, udružuju snage na X-Bass partyju u spomenutom klubu. Party je ujedno i prvi u nizu promo partyja za EXIT 2015, s obzirom na to da je UKF X-Bass standardni EXIT „After 2am“ program.

Party će biti na dva floora. Retrostep floorom upravljat će DJ-evi Sin i BornaR, a puštat će drum’n’bass i dubstep, dok će DJ-evi Cool Name, P Thing i Big Oz iz No Behaviour crewa preuzeti drugi floor te puštati novu jamajkansku i svjetsku bass glazbu – Dancehall, Azonto, Afro-Beat, Trap, Hip-Hop, Carib—Bass.

Upad je 10 kn, a nakon 00:30 20 kuna, no dvoje sretnika može osvojiti besplatni upad. Sve što morate učiniti je u komentare ispod članka upisati svoje ime i prezime i nadati se da će kompjuterski programi izbaciti vaše ime. Rezultate ćemo objaviti u petak, 19. rujna, u poslijepodnevnim satima, na Ziherovoj Facebook stranici. 

Ekipa najavljuje i da će se krajem studenog u Tvornici kulture održati jubilarni, deseti Pendulum vs. Prodigy party.

(Visited 70 times, 2 visits today)

Komentari