Istaknuto
20.03.2019.

Vrijeme čitanja: 2 minute U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi glasanjem odaberite svog favorita.

18.03.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Po završetku svakog mjeseca primit ćemo se posla i skupit ćemo nedavno izašle albume koje smo slušali na jedno mjesto. U veljači su nam kroz player prolazili Šumovi protiv Valova, Paul The Walrus, Stephany Stefan, Crvi, Akademija, Die Zoone, S kim ja radim i Kojoti.

Nagrade

Nagradnjača: Vikend u Klub.u!

28.02.2014. Ziher.hrVrijeme čitanja: 2 minute
Foto: facebook.com/Klub.

Foto: facebook.com/Klub.

Zagrebački Klub. ovog je vikenda pravi odabir za dobru zabavu, a najbolji “kućni” DJ-evi vrtit će najbolju glazbu. U petak 28. veljače očekuje vas In Da Klub, dok je 1. ožujka rezerviran za već dobro poznati Buchqrish.

In Da Klub. + special guests

Nakon prepunog Klub.-a 25. siječnja, očekuje se još bolja atmosfera i ovaj put.

7.2.1974. – Rodio se J Dilla

10.2.2004. – Kanye izabacio ”The College Dropout”

8.2.2014. – Action Bronson bacao osobu niska rasta sa stejdža

28.2.2014. – In Da Klub Vol. 4

Iz priloženog je vidljivo kako je veljača pogodan mjesec za hip-hop događanja bilo kakve vrste. Nećemo se lagati, najzanimljiviji nam je ipak ovaj zadnji datum na koji se odvija treće izdanje klupskog programa kluba Klub za koji smo sigurni da je vjerna preslika prosječnog tuluma u nekom underground rep klubu na Floridi s manjom koncentracijom ljudi tamnije boje kože.

A zvali smo i neke ljude da repaju, stoga nastojte doći prije 1 jer će 2 repera i 1 gangsta crew najaviti dva iduća rap giga koja radimo, Prti Bee Gee u ožujku i Kišu metaka u travnju. Najavit će ih kako drugo nego repanjem. Čeka vas Bangerzz floor (bangerz/ lažnirep/ newnewschool- DJ’s: Loc Dogg, Ivy Prexico & Matzee) i Tunel (old skool/ rnb- DJ’s: Sin & Mikhee)

Foto: facebook.com/Klub.

Foto: facebook.com/Klub.

EXIT R:Evolucija pres. Buchqrish

Ovaj put na Buchqrishu očekujte najbolje iz foldera „ovo nismo prošli put“. Zašto Buchqrish puni Klub. svaki put, provjerite sami 1. ožujka, a za vas su otvorena dva floora. Glavni floor: 80s/90s/00s/10s. Loc Dogg večer prije vrti na “In Da Klub” programu pa smo mu zabranili da pušta crnce dva dana za redom. Mora puštat bijelce, a u pomoć mu priskače Pitch I., koji voli sve što je ikad proizašlo iz Velike Britanije. Tunel floor: Sluša se neka indie elektronika, a našoj Disco Helgi društvo pravi najzgodniji pripadnik TMO crewa, DJ Hlad.

Ziher.hr za vas ima 2×2 upada za svaki event. Odaberite event na koji želite ovaj vikend, podijelite članak i u objavi napišite IndaKlub ili Buchqurish. Neka vaša objava bude public, da ju možemo vidjeti. Random.org će izabrati u ranim popodnevnim satima sretne dobitnike čija ćemo imena objaviti na našoj facebook stranici. Za sve ostale, upad je 10kn prije, a 20kn nakon ponoći.

 

(Visited 46 times, 1 visits today)

Komentari