Istaknuto
15.10.2018.

Dobre knjige uvijek su u modi. Svakog tjedna ćemo vam odabrati po tri nove knjige koje možete pronaći na policama domaćih knjižara, a uz malo sreće, neke od njih mogu biti vaše.

14.10.2018.

Priča o dvoje ljudi - kroz desetljeća - bez obzira na uspjeh ranijih izdanja, ostaje klasik koji uvijek može (p)ostati suvremen.

Nagrade

Nagradnjača: Vodimo vas u Vintage na metal feštu!

24.03.2014. Ziher.hr
Foto: facebook.com/Good Vibrations

Foto: facebook.com/Good Vibrations

U srijedu, 26.3.,u Vintage Industrial Bar  stiže jedan od najvećih metal bendova u Hrvatskoj i regiji – varaždinski Cold Snap! Bend je osnovan 2003. godine,  a do danas je održao više od 250 koncerata diljem Europe, uključujući turneje s grupama Pro-Pain i Dead By April.  Dijelili su pozornicu s grupama: Limp Bizkit, Soulfly, Disturbed, Blind Guardian, Flogging Molly, Darkest Hour, Suicide Silence, Hypocrisy, Iced Earth, Unearth i mnogim drugima na sljedećim festivalima: Wacken Open Air, Metal Camp, Metal Fest, Metal Days, Sun Valley Metal Fest, Burning Sea Festival.

Cold Snap ima jedan EP “Mea Culpa” ( 2005., self released ) i 3 LP albuma: “Empty Promises” ( 2008., Dancing Bear Records ), “Perfection” ( 2010., Made In Germany- music, MK II label ) i novi album “WORLD WAR 3” ( 2013., self released ) – čiju produkciju potpisuje jedan od najpoznatijih metal producenata na svijetu, Tue Madsen.

Uz Cold Snap, nastupit će i popularni death metal/experimentalcore zagrebački trojac Decomposing Entity, mladi karlovački psyhodelic/melodic metalci Absortick, koji će ovom prilikom promovirati i svoj prvi EP, te gosti iz Švedske, hard rock/stoner grupa Band of Spice koja je nastupala s Inciterom na Good Vibrations Sweden u Värnamou i  Göteborgu.
Nakon bendova na scenu stupa DJ Kneža s probranim  metal i rock hitovima. Događaj počinje u 20:00h, a upad je 30kn. Vidimo se!

Ziher.hr za vas ima 2×1 upad za metal feštu! Sve što trebate napraviti je ostaviti svoje ime i prezime u komentaru članka, a dobitnika ćemo nasumično odabrati i objaviti na facebook stranicama Ziher.hr-a.

(Visited 38 times, 1 visits today)

Komentari