Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Nagrade

Nagradnjača: Voltage & Čarapa u Klubu 11. travnja

09.04.2014. Ziher.hrVrijeme čitanja: 2 minute
Foto: Klub.

Foto: Klub.

Bendovi Voltage i Čarapa svirat će u Klubu u petak 11. travnja. Nakon svirke čeka vas Rock Am Klub, a sve starta u 21 sat.

Voltage je band iz Zagreba osnovan krajem 2012. godine te bavi se stvaranjem autorske glazbe s izričajem na engleskom jeziku. Glazbeni utjecaji dolaze iz sfere hard rocka, stoner rocka i heavy metala. Uzori su im bendovi kao što su Witchcraft, Kyuss, Black Sabbath, Down, Kadavar i mnogi drugi. Bend čini 5 članova: Domagoj Bišćan (vokal), Držislav Lekić (lead gitara), Karlo Čačić (ritam gitara), Luka Lončar (bas) i Ivan Lekić (bubnjevi). Dečki su prošlog tjedna izdali svoj prvi EP s tri pjesme, a EP je sniman i masteriran u “Kutu Sobe”. Bend je dosad uglavnom svirao u Zagrebu, a dečki su najavili kako nakon EP-a planiraju i snimanje studijskog albuma u skoroj budućnosti.
Bend možete pratiti i na društvenim mrežama:

https://soundcloud.com/voltagezg

https://www.facebook.com/VoltageZG

https://www.youtube.com/user/VoltageZG?feature=watch

Čarapa su Miran – gitara i vokal, Šego – bubanj, Agron – bas i sviraju nepunih dvije godine i pripremaju svoj prvi EP.

Ulaznice:

Ulaznice koštaju 15 kuna, a kupiti se mogu na ulazu ili na službenim prodajnim mjestima

Rock Am Klub

Sigurno ste poput nas zaplakali, što od tuge što od sreće, kad ste pročitali listu izvođača ovogodišnjeg Rock Am Ring ili Nova Rock festivala. Mi smo zaplakali tada, a plačemo i sada jer nas ova najava i dalje podsjeća kako naši šefovi/profesori imaju nultu stopu tolerancije glede slobodnih dana za odlazak na najbolje festivale u regiji. Između otkaza ili #najbolji_provod_ikad smo izabrali Rock Am Klub i planiramo izvući najbolje što rock festival može ponuditi. Ne propustite zato još jedan Rock Am Klub i priliku da vas odabirom svega od screamo blokova do raznih coreova, od punkastih uspješnica do novometalnih melodičnih glasova i svega ostalog što je rock stvorio u novije vrijeme rasplešemo do dugo u noć.

DJs: Flannel & Mildred P

Upad: 10kn prije / 20kn nakon ponoći

Ziher vam dijeli 2×1 upad! Sve što treba je brzo napisati ime i prezime u komentar i pratiti našu facebook stranicu, gdje ćemo objaviti  imena dobitnika!

(Visited 49 times, 1 visits today)

Komentari