Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Nagrade

Nagradnjača: Ziher.hr vas vodi na koncerte TBF-a i Let3 u sklopu Dana satire Fadila Hadžića

14.06.2014. Ziher.hrVrijeme čitanja: 2 minute
Foto: www.kazalistekerempuh.hr

Foto: www.kazalistekerempuh.hr

U off programu Dana satire Fadila Hadžića gledatelje će 16. lipnja zabavljati kontroverzni glazbeni sastav LET3. Popularni bradati mušketiri će se u nastupu osvrnuti na društveno-političku situaciju koju će ukomponirati u svima znane pjesme.

“Nalazimo se u društveno-političkom kolektivnom ludilu. Opet smo u žiži totalnog općenarodnog kolapsa, kaosa”, objasnio je frontmen benda Damir Martinović Mrle.

To je svakako dobar povod za dobru zezanciju. Selektorica programa Mani Gotovac odabrala je ljude koji se stalno bave nekom vrstom teatra. A Mrle je to potkrijepio objašnjenjem: “Teatar je i izvan teatra.” Trenutačno rade na novoj glazbenoj ploči čije će probrane dijelove predstaviti upravo na Danima satire. Program za određeni datum još nisu razradili jer čekaju što će se dogoditi u iduća dva tjedna. Kako je krenulo u političkom vrhu – nikad se ne zna – možda dobiju još materijala za sočnije pošalice za mikrofon.

Selektorica programa Mani Gotovac odlučila je posjetiteljima servirati i “šaku suza, vriću smija”, pa je uz LET 3 pozvala i splitski TBF, da 20. lipnja održi jednosatni koncert. Budući da su tekstovi TBF-a inače kritični prema društvu i životu, bili su logičan odabir izvođača za popratni program Dana satire.

Iz cijeloga svojeg repertoara u jednom će satu izvesti samo pjesme najsatiričnijih tekstova koje grupa inače izvodi na svojim koncertima. Gotovac ističe da je jedina razlika ta što će najduhovitije pjesme s njihovih različitih albuma te večeri biti izvedene na jednome mjestu. Frontmen benda Mladen Badovinac ni sam ne zna što će izvoditi na koncertu s obzirom na to da pjesme slažu neposredno prije samog nastupa. Dakle – “lud u mozak, malo san maka, slušajte sada stihove luđaka”.

Ziher.hr za oba koncert ima 2×2 ulaznice. Kako biste sudjelovali u nagradnoj igri, u komentar ispod članka upišite svoje ime i prezime te izvođača na čiji koncert želite ići, a onda se nadajte da će random.org izbaciti baš vaše ime. Nagradna igra traje do 15. lipnja do 15 sati, a rezultate će biti objavljeni u 16h na Ziherovoj Facebook stranici. Sretno!

(Visited 104 times, 1 visits today)

Komentari