Istaknuto
20.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi odaberite svog favorita.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Nagrade

Nagradnjača: Ziher.hr vas vodi u Kerempuh na 6 predstava!

04.05.2014. Ziher.hrVrijeme čitanja: 1 minuta
http://www.kazalistekerempuh.hr/

http://www.kazalistekerempuh.hr/

Ziher.hr vas vodi u tjednu od 6.-11. svibnja vodi na čak 6 predstava u satiričko kazalište Kerempuh!

Na repertoraru Kerempuha su obiteljska komedija „Kod Martinovih“, predstava nastala po tekstovima Daniila Harmsa „Živio Harms! Čuda postoje“, odlična komedija zablude „Buba u uhu“ u režiji Krešimira Dolenčića, urnebesni show Tarika Filipovića i Renea Bitorajca „Spektakluk“, kazališna verzija prošlogodišnjeg kino hita „Svećenikova djeca“ te kostimirana komedija „Krletka“, također u režiji Krešimira Dolenčića.

Na slijedećem linku možete pročitati i Ziherov osvrt predstave „Živio Harms! Čuda postoje“:

Osvrt – Živio Harms! Čuda postoje: Ulazak u svijet marginalca obavijen čistim ludilom

Raspored predstava je slijedeći:

06.05. KOD MARTINOVIH

07.05. ŽIVIO HARMS! ČUDA POSTOJE

08.05. BUBA U UHU

09.05. SPEKTAKLUK

10.05. SVEĆENIKOVA DJECA

11.05. KRLETKA

Sve predstave počinju u 20 sati. Ziher.hr dijeli čitateljima 2×2 ulaznice za svaku od spomenutih 6 predstava. Kako biste sudjelovali u nagradnoj igri potrebno je samo upisati ime i prezime te datum na koji želite ići u Kerempuh u komentare na ovoj stranici, ispod članka. U nagradnoj igri možete sudjelovati do utorka, 6.5., do 12 sati, a isti ćemo dan u 14 sati na Ziherovoj Facebook stranici objaviti dobitnike za sve predstave. Sretno!

(Visited 82 times, 1 visits today)

Komentari