Istaknuto
21.01.2018.

Sanja Šiljković, kantautorica koja stoji iza projekta SUN U, u razgovoru nam je otkrila nešto više o svojem prvom singlu, planovima za budućnost, glazbenim projektima u kojima sudjeluje i svojoj glazbenoj prošlosti.

09.01.2018.

"Fantom u operi" Andrewa Lloyda Webbera na Broadwayu je premijerno zaigrao 9. siječnja 1988. godine. Riječ je o najdugovječnijem brodvejskom mjuziklu koji oduševljava u svakom aspektu. Ovaj kazališni spektakl odražava i razlike između američkog i europskog pristupa kulturnim sadržajima.

Nagrade

Nagradnjača: Ziher.hr vas vodi u Kerempuh na 6 predstava!

04.05.2014. Ziher.hr
http://www.kazalistekerempuh.hr/

http://www.kazalistekerempuh.hr/

Ziher.hr vas vodi u tjednu od 6.-11. svibnja vodi na čak 6 predstava u satiričko kazalište Kerempuh!

Na repertoraru Kerempuha su obiteljska komedija „Kod Martinovih“, predstava nastala po tekstovima Daniila Harmsa „Živio Harms! Čuda postoje“, odlična komedija zablude „Buba u uhu“ u režiji Krešimira Dolenčića, urnebesni show Tarika Filipovića i Renea Bitorajca „Spektakluk“, kazališna verzija prošlogodišnjeg kino hita „Svećenikova djeca“ te kostimirana komedija „Krletka“, također u režiji Krešimira Dolenčića.

Na slijedećem linku možete pročitati i Ziherov osvrt predstave „Živio Harms! Čuda postoje“:

Osvrt – Živio Harms! Čuda postoje: Ulazak u svijet marginalca obavijen čistim ludilom

Raspored predstava je slijedeći:

06.05. KOD MARTINOVIH

07.05. ŽIVIO HARMS! ČUDA POSTOJE

08.05. BUBA U UHU

09.05. SPEKTAKLUK

10.05. SVEĆENIKOVA DJECA

11.05. KRLETKA

Sve predstave počinju u 20 sati. Ziher.hr dijeli čitateljima 2×2 ulaznice za svaku od spomenutih 6 predstava. Kako biste sudjelovali u nagradnoj igri potrebno je samo upisati ime i prezime te datum na koji želite ići u Kerempuh u komentare na ovoj stranici, ispod članka. U nagradnoj igri možete sudjelovati do utorka, 6.5., do 12 sati, a isti ćemo dan u 14 sati na Ziherovoj Facebook stranici objaviti dobitnike za sve predstave. Sretno!

(Visited 62 times, 1 visits today)

Komentari