Istaknuto
08.08.2017.

Pozadina mog romana, nazovimo ga tako, ili bolje – motiv zašto sam ga krenuo pisati jest hommage mojoj babi i dedi, zakletim antifašistima, ljudima koji su bili u logorima, austrijskim, mađarskim i ustaškim, ljudima koji su cijeli život krvavo radili za male nadnice, ljudima koji su odbili penziju jer su vidjeli da i komunisti kradu.

03.08.2017.

Nedavno je završeno drugo izdanje festivala Re:Think Sisak. Zidove grada oslikalo je nekoliko stranih street art umjetnika, a veličanstvene murale Sisku je ostavilo i nekoliko hrvatskih umjetnika. Cilj je festivala probuditi grad i promijeniti lošu sliku Siska koja je stvorena u medijima.

Nagrade

Nagradnjača: Ziher.hr vas vodi u Kerempuh na 6 predstava!

04.05.2014. Ziher.hr
http://www.kazalistekerempuh.hr/

http://www.kazalistekerempuh.hr/

Ziher.hr vas vodi u tjednu od 6.-11. svibnja vodi na čak 6 predstava u satiričko kazalište Kerempuh!

Na repertoraru Kerempuha su obiteljska komedija „Kod Martinovih“, predstava nastala po tekstovima Daniila Harmsa „Živio Harms! Čuda postoje“, odlična komedija zablude „Buba u uhu“ u režiji Krešimira Dolenčića, urnebesni show Tarika Filipovića i Renea Bitorajca „Spektakluk“, kazališna verzija prošlogodišnjeg kino hita „Svećenikova djeca“ te kostimirana komedija „Krletka“, također u režiji Krešimira Dolenčića.

Na slijedećem linku možete pročitati i Ziherov osvrt predstave „Živio Harms! Čuda postoje“:

Osvrt – Živio Harms! Čuda postoje: Ulazak u svijet marginalca obavijen čistim ludilom

Raspored predstava je slijedeći:

06.05. KOD MARTINOVIH

07.05. ŽIVIO HARMS! ČUDA POSTOJE

08.05. BUBA U UHU

09.05. SPEKTAKLUK

10.05. SVEĆENIKOVA DJECA

11.05. KRLETKA

Sve predstave počinju u 20 sati. Ziher.hr dijeli čitateljima 2×2 ulaznice za svaku od spomenutih 6 predstava. Kako biste sudjelovali u nagradnoj igri potrebno je samo upisati ime i prezime te datum na koji želite ići u Kerempuh u komentare na ovoj stranici, ispod članka. U nagradnoj igri možete sudjelovati do utorka, 6.5., do 12 sati, a isti ćemo dan u 14 sati na Ziherovoj Facebook stranici objaviti dobitnike za sve predstave. Sretno!

Komentari