Istaknuto
13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

02.04.2018.

Možda bi "Govori glasnije!" mogao biti "mega angažirani hrvatski politički teatar", ali Bobo Jelčić svjestan je stvarne moći kazališta pa zato sve pretvara u dobru satiru i radije se bavi svakodnevicom maloga čovjeka i njegovim malim-velikim problemima.

Nagrade

Nagradnjača: Ziher.hr vas vodi u Kerempuh na 6 predstava!

04.05.2014. Ziher.hr
http://www.kazalistekerempuh.hr/

http://www.kazalistekerempuh.hr/

Ziher.hr vas vodi u tjednu od 6.-11. svibnja vodi na čak 6 predstava u satiričko kazalište Kerempuh!

Na repertoraru Kerempuha su obiteljska komedija „Kod Martinovih“, predstava nastala po tekstovima Daniila Harmsa „Živio Harms! Čuda postoje“, odlična komedija zablude „Buba u uhu“ u režiji Krešimira Dolenčića, urnebesni show Tarika Filipovića i Renea Bitorajca „Spektakluk“, kazališna verzija prošlogodišnjeg kino hita „Svećenikova djeca“ te kostimirana komedija „Krletka“, također u režiji Krešimira Dolenčića.

Na slijedećem linku možete pročitati i Ziherov osvrt predstave „Živio Harms! Čuda postoje“:

Osvrt – Živio Harms! Čuda postoje: Ulazak u svijet marginalca obavijen čistim ludilom

Raspored predstava je slijedeći:

06.05. KOD MARTINOVIH

07.05. ŽIVIO HARMS! ČUDA POSTOJE

08.05. BUBA U UHU

09.05. SPEKTAKLUK

10.05. SVEĆENIKOVA DJECA

11.05. KRLETKA

Sve predstave počinju u 20 sati. Ziher.hr dijeli čitateljima 2×2 ulaznice za svaku od spomenutih 6 predstava. Kako biste sudjelovali u nagradnoj igri potrebno je samo upisati ime i prezime te datum na koji želite ići u Kerempuh u komentare na ovoj stranici, ispod članka. U nagradnoj igri možete sudjelovati do utorka, 6.5., do 12 sati, a isti ćemo dan u 14 sati na Ziherovoj Facebook stranici objaviti dobitnike za sve predstave. Sretno!

(Visited 62 times, 1 visits today)

Komentari