Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Nagrade

Nagradnjača: Ziher te vodi na premijeru filma Two Faces of January

24.05.2014. Ziher.hr
foto: facebook.com

foto: facebook.com

Ako znate za krimiće Patricie Highsmith, poglavito njezinu hit knjigu Talentirani gospodin Ripley, onda znate da je ekranizacije njezine knjige Dva lica siječnja (Two Faces of Januaryjedan od najiščekivanijih filmskih događaja ove godine. Posebno nahvaljeni Viggo Mortensen i Kirsten Dunst glume bračni par koji odlaze na turistički posjet u Grčku te jedne večeri pozivaju svog turističkog vodiča (Oscar Isaac) na večeru. Impresioniran njihovim bogatstvom i sofisticiranošću, vodič prihvaća poziv, no nakon dolaska u hotel pronalazi se u situaciji u kojoj ga imućni par moli da im pomogne sakriti tijelo naizgled onesviještenog muškarca. Ova napeta i pomalo paranoična priča odlično je pozdravljena od strane kritike te proglašena jednom od najboljih trilera ove godine.

Two Faces of January u hrvatskim kinima kreće od sljedećeg tjedna, a Ziher vas ovim putem poziva na premijeru filma koja će se održati u ponedjeljak, 26.5. u Cinestar Avenue Mallu u 20h. Kako biste sudjelovali u nagradnjači, potrebno je napisati svoje ime i prezime u komentar ispod članka, a sretan dobitnik, koji će imati prilike povesti još jednu osobu sa sobom, bit će objavljen u nedjelju navečer.

Sretno svima!

(Visited 45 times, 1 visits today)

Komentari