Istaknuto
15.11.2017.

Gorillaz su u sklopu europske turneje na kojoj promoviraju album "Humanz" stigli i do Budimpešte gdje su nas podsjetili zašto toliko volimo njihov zarazni spoj funka, hip hopa, gospela i popa. S novim albumom svoj su glazbeni izričaj proširili i na dance glazbu i house ritmove te parter sportske arene pretvorili u plesni podij.

14.11.2017.

Miki ima novi album koji će promovirati u Tvornici kulture! Na novom albumu repa o nogometu, jazzu i palačinkama, a sličan asortiman pizdarija pronaći ćete i ovom razgovoru. O glumcima, plejmejkerima i stolarima pričali smo šetajući kroz Namu, jer se u njoj, kao i u Mikijevim pjesmama, može naći milijun svega.

Nagrade

NAGRADNJAČA: Ziher vam daruje jedan primjerak knjige “Imaju svi pravo”

22.03.2014. Ziher.hr
Foto: Vuković&Runjić

Foto: Vuković&Runjić

Ako vas je Sorrentinov film Velika ljepota (ovogodišnji dobitnik nagrade Oscar za najbolji film) oduševio, svakako vrijedi pročitati njegov roman Imaju svi pravo koji je u Italiji ušao u konkurenciju za najugledniju književnu nagradu, koju su u prošlosti dobili Alberto Moravia i Umberto Eco. U suradnji s izdavačkom kućom Vuković&Runjić, Ziher vam poklanja jedan primjerak Sorrentinovog romanesknog prvijenca.

Recenzija – Imaju svi pravo : Lagan spoj Prousta i talijanskog slatkog života

Knjiga vam ovom prilikom doista jest na dohvat ruke – sve što trebate napraviti jest napisati svoje ime i prezime u komentar ispod i čekati da vas izvučemo slučajnim odabirom!

Ime sretnog dobitnika/ice objavit ćemo na našem Facebooku u srijedu.

Sretno!

Komentari