Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Nagrade

Nagradnjača – Ziher Vam daruje roman “Žena koja je legla u krevet na godinu dana”

02.06.2013. Ziher.hr
foto: mozaik-knjiga.hr/ screenshot

foto: mozaik-knjiga.hr/ screenshot

Svima nam ponekad dođe da se legnemo u krevet i tamo provedemo neko vrijeme, bez doticaja s okolinom i problemima koje nam donosi svakodnevica. Eva, junakinja novog romana britanske spisateljice Sue Townsend, upravo je to i napravila. Žena koja je legla u krevet na godinu dana roman je o onome što se dogodi kad osoba spusti “masku” i prestane se ponašati onako kako to svi oko nje očekuju. Evin ostanak u krevetu zaintrigirat će svekoliku javnost: proglasit će je božicom, pred kućom će joj se stvoriti horda kampera, a mediji će se prihvatiti svakodnevnog izvještavanja o njoj.

Što ju je navelo na ovaj radikalni potez i kako je Eva riješila problem odlaska na toalet s obzirom da je odlučila ne dotaknuti tlo pod nogama, doznat ćete pročitate li Ziherovu recenziju. Ipak, ne otkrivamo vam i kako će se cijela zavrzlama riješiti – to ćete saznati ukoliko se sami uhvatite čitanja ove neobične priče o ženi koja je godinu života odlučila provesti u krevetu.

Nagradnjača

Ziher.hr sretnom dobitniku daruje jedan primjerak romana Žena koja je legla u krevet na godinu dana. Sve što morate napraviti jest ispod članka ostaviti komentar sa svojim imenom i prezimenom. Nagradnjača traje do srijede, 5. lipnja, kada ćemo Vaša imena ubaciti u bubanj i izvući dobitnika.

EDIT:

Roman je osvojila Dorotea Švraka. Čestitke dobitnici!

(Visited 44 times, 1 visits today)

Komentari