Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Nagrade

Nagradnjača – Ziher Vam daruje roman “Žena koja je legla u krevet na godinu dana”

02.06.2013. Ziher.hr
foto: mozaik-knjiga.hr/ screenshot

foto: mozaik-knjiga.hr/ screenshot

Svima nam ponekad dođe da se legnemo u krevet i tamo provedemo neko vrijeme, bez doticaja s okolinom i problemima koje nam donosi svakodnevica. Eva, junakinja novog romana britanske spisateljice Sue Townsend, upravo je to i napravila. Žena koja je legla u krevet na godinu dana roman je o onome što se dogodi kad osoba spusti “masku” i prestane se ponašati onako kako to svi oko nje očekuju. Evin ostanak u krevetu zaintrigirat će svekoliku javnost: proglasit će je božicom, pred kućom će joj se stvoriti horda kampera, a mediji će se prihvatiti svakodnevnog izvještavanja o njoj.

Što ju je navelo na ovaj radikalni potez i kako je Eva riješila problem odlaska na toalet s obzirom da je odlučila ne dotaknuti tlo pod nogama, doznat ćete pročitate li Ziherovu recenziju. Ipak, ne otkrivamo vam i kako će se cijela zavrzlama riješiti – to ćete saznati ukoliko se sami uhvatite čitanja ove neobične priče o ženi koja je godinu života odlučila provesti u krevetu.

Nagradnjača

Ziher.hr sretnom dobitniku daruje jedan primjerak romana Žena koja je legla u krevet na godinu dana. Sve što morate napraviti jest ispod članka ostaviti komentar sa svojim imenom i prezimenom. Nagradnjača traje do srijede, 5. lipnja, kada ćemo Vaša imena ubaciti u bubanj i izvući dobitnika.

EDIT:

Roman je osvojila Dorotea Švraka. Čestitke dobitnici!

(Visited 36 times, 1 visits today)

Komentari