Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Nagrade

Nagradnjača – Ziher Vam daruje roman “Žena koja je legla u krevet na godinu dana”

02.06.2013. Ziher.hrVrijeme čitanja: 1 minuta
foto: mozaik-knjiga.hr/ screenshot

foto: mozaik-knjiga.hr/ screenshot

Svima nam ponekad dođe da se legnemo u krevet i tamo provedemo neko vrijeme, bez doticaja s okolinom i problemima koje nam donosi svakodnevica. Eva, junakinja novog romana britanske spisateljice Sue Townsend, upravo je to i napravila. Žena koja je legla u krevet na godinu dana roman je o onome što se dogodi kad osoba spusti “masku” i prestane se ponašati onako kako to svi oko nje očekuju. Evin ostanak u krevetu zaintrigirat će svekoliku javnost: proglasit će je božicom, pred kućom će joj se stvoriti horda kampera, a mediji će se prihvatiti svakodnevnog izvještavanja o njoj.

Što ju je navelo na ovaj radikalni potez i kako je Eva riješila problem odlaska na toalet s obzirom da je odlučila ne dotaknuti tlo pod nogama, doznat ćete pročitate li Ziherovu recenziju. Ipak, ne otkrivamo vam i kako će se cijela zavrzlama riješiti – to ćete saznati ukoliko se sami uhvatite čitanja ove neobične priče o ženi koja je godinu života odlučila provesti u krevetu.

Nagradnjača

Ziher.hr sretnom dobitniku daruje jedan primjerak romana Žena koja je legla u krevet na godinu dana. Sve što morate napraviti jest ispod članka ostaviti komentar sa svojim imenom i prezimenom. Nagradnjača traje do srijede, 5. lipnja, kada ćemo Vaša imena ubaciti u bubanj i izvući dobitnika.

EDIT:

Roman je osvojila Dorotea Švraka. Čestitke dobitnici!

(Visited 48 times, 1 visits today)

Komentari