Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Nagrade

NAGRADNJAČA: Ziher vam poklanja triler Nestala!

12.04.2014. Ziher.hrVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: facebook.com

Foto: facebook.com

Jedan od najhvaljenijih trilera prošle godine može biti vaš! Naime, u suradnji s izdavačkom kućom Fraktura, Ziher vam poklanja triler Nestala. Proceduru znate, u komentare napišite svoje ime i prezime i pričekajte petak kada ćemo na našoj facebook stranici objaviti dobitnicu/dobitnika!

Recenzija – Nestala: Poznajete li uistinu osobu kraj koje se budite svako jutro?

Treći roman autorice Gillian Flynn osvojio je brojne pohvale kritike ali i nagrade, a trenutno se snima i filmska adaptacija romana koji režira David Fincher i u kojem će glumiti Ben Affleck i Rosamund Pike. Glavni likovi ovog psihološkog trilera su Amy i Nick, naizgled idealan bračni par, za koji nakon nekih iznenadnih događaja saznajemo da možda ipak nije tako savršen.

(Visited 56 times, 1 visits today)

Komentari