Istaknuto
13.07.2018.

Uoči koncerta Mayalesa u Muzeju suvremene umjetnosti, sjeo sam s Petrom Beluhanom u jedan kvartovski kafić na Sigečici pa smo porazgovarali o "Simbolu za sunce", trenutnoj postavi benda, ovogodišnjem INmusicu, što to znači biti autentičan na sceni i drugim temama.

02.07.2018.

Prošao je još jedan INmusic festival. Ovo su zaključna razmatranja i komentar Ziherove glazbene redakcije na trinaesti INmusic festival.

Nagrade

NAGRADNJAČA: Ziher vam poklanja triler Nestala!

12.04.2014. Ziher.hr
Foto: facebook.com

Foto: facebook.com

Jedan od najhvaljenijih trilera prošle godine može biti vaš! Naime, u suradnji s izdavačkom kućom Fraktura, Ziher vam poklanja triler Nestala. Proceduru znate, u komentare napišite svoje ime i prezime i pričekajte petak kada ćemo na našoj facebook stranici objaviti dobitnicu/dobitnika!

Recenzija – Nestala: Poznajete li uistinu osobu kraj koje se budite svako jutro?

Treći roman autorice Gillian Flynn osvojio je brojne pohvale kritike ali i nagrade, a trenutno se snima i filmska adaptacija romana koji režira David Fincher i u kojem će glumiti Ben Affleck i Rosamund Pike. Glavni likovi ovog psihološkog trilera su Amy i Nick, naizgled idealan bračni par, za koji nakon nekih iznenadnih događaja saznajemo da možda ipak nije tako savršen.

(Visited 49 times, 1 visits today)

Komentari