Istaknuto
21.06.2018.

"Katalonac" je naizgled neobavezna predstava koja će znalački nenametljivo, zakrivena smijehom, u gledatelju zatitrati neke mnogo dublje žice, vrlo aktualne u našem društvu.

20.06.2018.

Kolektiv emge prošle se godine na 14. Velesajmu kulture bavio pitanjem revitalizacije i prenamjene prostora zagrebačkih kinodvorana, u sklopu čega je nastala izložba "Kino 041 – pogled na prošlost i sadašnjost zagrebačkih kinodvorana". Izložba je ponovno postavljena na ovogodišnjem Design Districtu, što je bio povod za razgovor s Tenom Bakšaj, jednom od članica kolektiva.

Nagrade

Nagradnjača: Ziher vas vodi na prvi koncert u organizaciji Ludwinih kronika

12.02.2015. Ziher.hr
Foto: facebook.com/events

Foto: facebook.com/events

Kao što smo već i najavili, 19. veljače u Vintage industrial baru u organizaciji radijske emisije „Ludwine kronike“ Radio Studenta, nastupit će talijanski heavy doom metal bend Doomraiser, također talijanski blackened gothic doom Shores Of Null i hrvatski doom crust bend Umor. Koncert se održava u sklopu proslave 18. rođendana Radija Student.

Zanimljivost je da pretprodaje nema, pa se karte kupuju direktno na upadu po cijeni od 30 kuna. Ovim putem dijelimo i dva upada na koncert, a vi se trebate samo imenom i prezimenom javiti u komentare na ovaj članak, dok ćemo imena dobitnika objaviti na našoj Facebook stranici dan prije koncerta.

(Visited 70 times, 1 visits today)

Komentari