Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Nagrade

Nagradnjača: Ziher vas vodi na prvi koncert u organizaciji Ludwinih kronika

12.02.2015. Ziher.hrVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: facebook.com/events

Foto: facebook.com/events

Kao što smo već i najavili, 19. veljače u Vintage industrial baru u organizaciji radijske emisije „Ludwine kronike“ Radio Studenta, nastupit će talijanski heavy doom metal bend Doomraiser, također talijanski blackened gothic doom Shores Of Null i hrvatski doom crust bend Umor. Koncert se održava u sklopu proslave 18. rođendana Radija Student.

Zanimljivost je da pretprodaje nema, pa se karte kupuju direktno na upadu po cijeni od 30 kuna. Ovim putem dijelimo i dva upada na koncert, a vi se trebate samo imenom i prezimenom javiti u komentare na ovaj članak, dok ćemo imena dobitnika objaviti na našoj Facebook stranici dan prije koncerta.

(Visited 77 times, 1 visits today)

Komentari