Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Nagrade

Nagradnjača: Ziher vas vodi na prvi koncert u organizaciji Ludwinih kronika

12.02.2015. Ziher.hr
Foto: facebook.com/events

Foto: facebook.com/events

Kao što smo već i najavili, 19. veljače u Vintage industrial baru u organizaciji radijske emisije „Ludwine kronike“ Radio Studenta, nastupit će talijanski heavy doom metal bend Doomraiser, također talijanski blackened gothic doom Shores Of Null i hrvatski doom crust bend Umor. Koncert se održava u sklopu proslave 18. rođendana Radija Student.

Zanimljivost je da pretprodaje nema, pa se karte kupuju direktno na upadu po cijeni od 30 kuna. Ovim putem dijelimo i dva upada na koncert, a vi se trebate samo imenom i prezimenom javiti u komentare na ovaj članak, dok ćemo imena dobitnika objaviti na našoj Facebook stranici dan prije koncerta.

(Visited 74 times, 1 visits today)

Komentari