Istaknuto
15.11.2017.

Gorillaz su u sklopu europske turneje na kojoj promoviraju album "Humanz" stigli i do Budimpešte gdje su nas podsjetili zašto toliko volimo njihov zarazni spoj funka, hip hopa, gospela i popa. S novim albumom svoj su glazbeni izričaj proširili i na dance glazbu i house ritmove te parter sportske arene pretvorili u plesni podij.

14.11.2017.

Miki ima novi album koji će promovirati u Tvornici kulture! Na novom albumu repa o nogometu, jazzu i palačinkama, a sličan asortiman pizdarija pronaći ćete i ovom razgovoru. O glumcima, plejmejkerima i stolarima pričali smo šetajući kroz Namu, jer se u njoj, kao i u Mikijevim pjesmama, može naći milijun svega.

Nagrade

Nagradnjača: Vrijeme je za doručak, a Frühstück ekipa to radi najbolje

26.01.2015. Ziher.hr
Foto: Fruhstuck

Foto: Fruhstuck

U Klubu će 31. siječnja glazbeni stol biti postavljen u obliku ❅ FRüHSTüCKA ❅. Za glazbu će biti zaslužni Mića (Miće Mace), phillipe (CFSN / Illectricity) i Anto Anto (Whateverest), a za video Niksel VJ. Za upad ćete morati izdvojiti 15kn do 00:30, 25 nakon.

Nakon dva uspješna doručka vrijeme je da vam Frühstückovci serviraju i treći, onaj koji vodi putem ka sreći. Do sada ih sreća podosta prati, ali za iskrenu i pravu sreću potrebna je ljubav. Prava ljubav kažu da ide kroz želudac, stoga vam ponovno pripremaju svoj slasan i novi klupski koncept, dok u mikser stavljaju samo najplesnije house, deep house i bass sastojke. Dobrodošli!

Foto: Fruhstuck

Foto: Fruhstuck

Mića je alter ego jedne od članica riječkog Miće Mace dua. Miće Mace su nedavno proslavile svoj četvrti rođendan. U posljednje tri godine snimile su šačicu mixeva, gostovale u mnogim klubovima od Italije, preko Slovenije do Srbije, organizirale tucet dobro posjećenih zabava, zagrijavajući balkanske dance floorove do usijanja!

phillipe je jedan od osnivača CFSN-a . Organizator je Illectricity festivala, festivala audio-vizualnih umjetnosti, suorganizator Glitch Hop Shop, {pi+ch i+!} i phillitchevanje klupskih večeri te koordinator i promotor glazbenog programa Jewish Film Festivala. Po glazbenom zadatku gostovao je u mnogim klubovima po Europi i istoku, a česti je gost i najvećih glazbenih festivala u ovom dijelu Europe. Po službenoj dužnosti posjetio je najstariji dnb festival u ovom dijelu Europe – Broken Balkanz u Bugarskoj, Exit Festival, Elevate Festival, Republika Festival u Rijeci, Hartera, Echo, Soundwave Croatia, Dimensions i Outlook u Puli, Unknown u Rovinju, Hideout, Terraneo, The Garden Festival, Špancirfest, te mnoge druge.

Anto Anto jedan je od osnivača Whateveresta. Budimpešta mu je baza gdje godinama predstavlja svoju viziju plesne glazbe i puni mjesto rezidenta brojnih klubova. Član je tako i mađarskog kolektiva B O U N C E, kojeg prati i record label 8ounce Records. Također, ugostili su ga mnogi festivali, unutar i van Hrvatske. I da, voli rnb i pastu.

Ziher dijeli 3×1 upad na najbolji doručak u gradu, a sve što trebate napraviti je komentirati imenom i prezimenom članak i u subotu provjeriti jeste li među tri sretnika na  našoj Facebook stranici.

Komentari