Istaknuto
22.04.2019.

Vrijeme čitanja: 6 minute Po završetku svakog mjeseca primit ćemo se posla i skupit ćemo nedavno izašle albume koje smo slušali na jedno mjesto. U ožujku su nam kroz player prolazili Porto Morto, Pseća plaža, Killed a Fox, The Sepia Sisters, Bakterije, FNC Diverzant, Trophy Jump, From Another Mother i Svemir.

17.04.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Nadam se da i u ovom izdanju za mjesec veljaču ima za svakog ponešto. Melodičnog black metala mi je previše za barem par mjeseci.

Glazba

Najava: 808 Live uz Saru Renar u Branimir centru

25.02.2015. Ziher.hrVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: facebook.com/renarsara

Foto: facebook.com/renarsara

808 Live zamišljen je kao ciklus radijskih koncerata otvorenih za publiku svaki zadnji četvrtak u mjesecu. Nakon gostovanja benda Seine, drugi po redu 808 Live donosi nastup mlade i popularne kantautorice Sare Renar, koja će nakon napunjenog malog pogona Tvornice i odličnog EP-a ”Jesen’‘ održati koncert i na radiju 808 u Branimir centru u četvrtak, 26. veljače. 

Sara iza sebe ima  debitantski album “Djeca” (2013.) na kojem potpisuje sve tekstove i glazbu, a album je predstavio u punom svjetlu njezin talent, donio joj je izvrsne ocjene struke i solidnu fanovsku bazu, te rezultirao i nominacijom za diskografsku nagradu Porin u kategoriji najboljeg novog izvođača.

“Jesen” je drugo izdanje Sare Renar s kojim se odmaknula od klasičnog rocka i najavila mnogo više igranja s indie/electro zvukom, a sve pod budnim okom producenata Edija Cukerića i Konrada Mulvaja. „Jesen“ je Sari Renar donijela i dvije nominacije za Porin, u kategorijama ‘Najbolji album alternativne glazbe’ i ‘Najbolja ženska vokalna izvedba’.

Svirka kreće od 17:30, a upad je besplatan, uz naravno uvijek dostupan ‘live’ u eteru Radija 808.

(Visited 253 times, 1 visits today)

Komentari