Istaknuto
15.11.2017.

Gorillaz su u sklopu europske turneje na kojoj promoviraju album "Humanz" stigli i do Budimpešte gdje su nas podsjetili zašto toliko volimo njihov zarazni spoj funka, hip hopa, gospela i popa. S novim albumom svoj su glazbeni izričaj proširili i na dance glazbu i house ritmove te parter sportske arene pretvorili u plesni podij.

14.11.2017.

Miki ima novi album koji će promovirati u Tvornici kulture! Na novom albumu repa o nogometu, jazzu i palačinkama, a sličan asortiman pizdarija pronaći ćete i ovom razgovoru. O glumcima, plejmejkerima i stolarima pričali smo šetajući kroz Namu, jer se u njoj, kao i u Mikijevim pjesmama, može naći milijun svega.

Glazba

Najava – A Place to Bury Strangers: Hrvatska praizvedba najglasnijih Newyorčana

17.09.2013. Ziher.hr
Foto: facebook.com/aplacetoburystrangers

Foto: facebook.com/aplacetoburystrangers

Za manje od mjesec dana u Zagrebačkoj Močvari očekuje nas premijerno izdanje A Place to Bury Strangers, najpoznatijih po predanom radu u obrani kritičkom recepcijom stečena naslova najglasnijeg banda u New Yorku.

Ovaj bruklinški psihodelični noise rock postoji nešo više od deset  godina i u tom nam je razdoblju ponudio i više nego odlična tri LP-a od kojih je najrecentniji onaj iz 2012-e naslovljen „Worship“. Uz tri albuma, tu je niz od devet EP-a plus jedan live sa Nine Inch Nailsima iz 2008-e. Osim zapaženih solo nastupa, u posljednjih su šest godina nastupili kao support bandovima poput Black Rebel Motorcycle Club, MGMT, The Big Pink, te već spomenutim Nine Inch Nailsima. Posljednje što se od njih može naći u obližnjim cd shopovima (ili bar onim internetskim) je „Strange Moon“ EP iz ove godine i sam je izvrsna prolegomena onome što vas očekuje u Močvari ako u nju dođete slučajem ili namjerom 12.10. od 21h.

Cijena ulaznica iznosi 60 kn u pretprodaji te na sam dan koncerta 75 kn.  Ovo močvarno izdanje A place to bury strangers priprema Lynx Lynx Music iz Zagreba.

Komentari