Istaknuto
23.03.2018.

Zagrebački graveyard pop dvojac danas promovira svoj drugi album "Lonely Boys" u Tvornici. Na koncertu ćete čuti sve što vam oni žele poručiti, a za sve ostalo što vas zanima, zavirite u intervju s Anjom Papa.

15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

Glazba

Najava – A Place to Bury Strangers: Hrvatska praizvedba najglasnijih Newyorčana

17.09.2013. Ziher.hr
Foto: facebook.com/aplacetoburystrangers

Foto: facebook.com/aplacetoburystrangers

Za manje od mjesec dana u Zagrebačkoj Močvari očekuje nas premijerno izdanje A Place to Bury Strangers, najpoznatijih po predanom radu u obrani kritičkom recepcijom stečena naslova najglasnijeg banda u New Yorku.

Ovaj bruklinški psihodelični noise rock postoji nešo više od deset  godina i u tom nam je razdoblju ponudio i više nego odlična tri LP-a od kojih je najrecentniji onaj iz 2012-e naslovljen „Worship“. Uz tri albuma, tu je niz od devet EP-a plus jedan live sa Nine Inch Nailsima iz 2008-e. Osim zapaženih solo nastupa, u posljednjih su šest godina nastupili kao support bandovima poput Black Rebel Motorcycle Club, MGMT, The Big Pink, te već spomenutim Nine Inch Nailsima. Posljednje što se od njih može naći u obližnjim cd shopovima (ili bar onim internetskim) je „Strange Moon“ EP iz ove godine i sam je izvrsna prolegomena onome što vas očekuje u Močvari ako u nju dođete slučajem ili namjerom 12.10. od 21h.

Cijena ulaznica iznosi 60 kn u pretprodaji te na sam dan koncerta 75 kn.  Ovo močvarno izdanje A place to bury strangers priprema Lynx Lynx Music iz Zagreba.

(Visited 37 times, 1 visits today)

Komentari