Istaknuto
22.04.2018.

Iza imena Tyger Lamb stoji zagrebačka četvorka čiji je prvijenac "Born Into This" na putu. Album još nije vani, no mnoga vrata već su im otvorena. Upoznajte se s njima dok su još polu-anonimni i nepoznati, prije koncerta 3. svibnja u Vintage Industrial Baru.

13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

Glazba

Najava – Amon Amarth: u Tvornicu dolaze s novim materijalom.

02.05.2014. Luka Sinković
facebook.com/OfficialAmonAmarth

facebook.com/OfficialAmonAmarth

Bogovi švedskog melo-death metala vraćaju se u Zagreb 5. svibnja, tri godine nakon nastupa u Boogaloou u sklopu svoje turneje jednostavno naslovljene „Deciever Of Gods“, prema prošlogodišnjem albumu. U međuvremenu je Boogaloo zatvoren, zatvoren je i pjevač As I Lay Dyinga (naručivanje ubojstva vlastite žene), koji je nastupao prije Amona u Boogaloou, ali zato je otvorena Tvornica, a Amon Amarth dolazi opet, ali s nešto manje zvučnim imenima, ovog puta malo bolje prilagođenima žanru koji svojom glazbom iscrtavaju.

facebook.com/HypnosCZ

facebook.com/HypnosCZ

Prvo, riječ je o češkim death metalcima Hypnos, koji trenutno slove za jedan od kvalitetnijih bendova češke. Hypnos je bend sa stažom, tako da imaju izdana četiri albume, od kojeg prvi datira iz 2000. Godine. Nadalje, riječ je i o našim black’n’roll zagorcima Manheim, koji su prošle godine izdali svoj debi album naslovljen „Nihil“, a pošto se radi o vrlo specifičnom žanru, nema sumnje da su našli publiku i vani.

manheim.bandcamp.com

manheim.bandcamp.com

Cijene ulaznica u pretprodaji su 170 kuna, dok će na blagajni kluba biti 200 kuna. Ako planirate ići na koncert ulaznice možete i rezervirati na e-mail adresi rezervacije@twilight-mag.net te potom podići na upadu na dan koncerta po pretprodajnoj cijeni. Sistem kakav su Slovenci uveli prije još nekoliko godina, čini se vrlo fer ako vam pretprodajno mjesto nije „usput“.

Pretprodajna mjesta u Zagrebu: Dirty Old Shop – Tratinska 18, Dallas Music Shop – Tkalčićeva 7, Dancing Bear – Gundulićeva 7, Kloto – Masarykova 14, Octopus Piercing Studio – Gundulićeva 37.

Karte se mogu kupiti i u Dallas Music Shopovima u Rijeci, Zadru, Šibeniku i Splitu.

(Visited 47 times, 1 visits today)

Komentari